2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 19781 بازدید | 100 پست
شما که انقدر برات مهمه هیچ راهی رو نمیتونی بری جز آی وی اف...هیچ رژیمی صددرصد نیست...یوقت با وجود رژ ...

خدا پسرای گلتون براتون نگه داره ای وی اف عوارضش زیادهست اصلا کاشت دوست ندارم وهزینه اش واقعا زیاده

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
من زیرنظر ی ماما تو اینستا بودم خیلی عالی بودن از اول همه چکاپ هارو انجام دادم بعد داروهای تقویتی به ...

منم خیر سرم رفتم زیر نظر ماما هرچی تو گوگل بود اونم گفت وتمام.به شماچیا گفته اگه دوست داشتین راهنمایی کنید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهمترین فاکتور  اقدام تو روز تخمک‌گذاری و شستشو باجوش شیرینه .من اینطوری نتیجه گرفتم

عزیزم منونمیتونم تخمک گذاریم بدست بیارم از ۱۰ سیکلم کیت میزنم مثبت میشه تا روز ۱۶

اره صد درصد تاخدا نخواد نمیشه ولی خدا خودش گفته تلاشت بی نتیجه نمیگذارم

انشاالله که خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده عزیزم.راستی عرق کاسنی هم برای پسردار شدن مفیده،روزی یه استکان بخوری.

خواهر من پسر دوست داشت دکتر بهش گفته بود بعداز پریود اقدام نکن.فقط دوبار اونم شبهای تخمکگذاری اقدام کرد،بچش هم پسره

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
راستی دوتا ویتامینم هست ک برای پسر شدنع فکرررر کنم ویتامین ای و دی بازم دقیق نمیدونم سرچ کن

اره اقام مصرف میکنه

من چندین ماهه رعایت میکنم لبنیات خیلی خیلی محدود کردم مگر اینکه دندون درد میشم ماهی ۱ بار ماست بخورم ...

عزیزم میتونی یه مقدار هزینه کنی؟

سابقه ناباروری که نداری؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
من چندین ماهه رعایت میکنم لبنیات خیلی خیلی محدود کردم مگر اینکه دندون درد میشم ماهی ۱ بار ماست بخورم ...

استرس خودش یکی از موانعه.  بعدش تو این سه ماه باید زمان تخمک گذاریت مشخص میکردی ک دقیق بدونی کی هست ی ماما میگفت هر ماه کیت تخمک گذاری بزنید و بچسبونید ب ی برگه و تاریخ بزنیدو....  و زمستون هم ماه خوبیه چون سرما باعث گرم گرفتن بدن میشه.  و شوهرت هم براثر گرما ضعیف نمیشه... البته اینا حزئ از عوامل تاثیر گذارن تا خدا نخواد چیزی نمیشخ... 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
انشاالله که خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده عزیزم.راستی عرق کاسنی هم برای پسردار شدن مفیده،روزی یه اس ...

خدا واسش نگه داره پسر گلش رو ممنونم بابت دعای قشنگتون هرچی خدابخواد ولی ناشکری بخدا نیست من اول میخوام ۱ بار دیگه طعم مادرشدن بچشم واینکه اگه خدا خواست پسر بهم بده