2777
2789
عنوان

خدافظی با عشق دوران راهنمایی

252 بازدید | 9 پست

بچه ها جام اسیا تموم بشه این نسل میرن و برنمیگردن  حالا باید با سردار ازمون هدافظی کنم بیاید دلداری بدین منو

من عشقم سردار ازمون بود جدی بود

برعکس خیلیا که اون زمان عاشق وان دایرکشن و نمیدونم اکسو بودن من بشدت رو سردار ازمون کراش داشتم  ۵ سال ازم بزرگتر میشه فکر کنم من متولد ۲۰۰۱ 

دیشب به دوست پسرم گفتم اعصابش بهم ریخته بود گفت خیلی خوشگله ولی من خیلی بهترم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احیانا تو هم‌دانشگاهی من نیستی که انقدر دنبال تاپیکای منی؟پستات ۱۹ تاست فقطم تو تاپیکای من!

نباو من چون متولد ۲۰۰۳ام یسری تو تاپیکت ک داشتی روحیه میدادی گفتی کنکوری ۱۴۰۰ای منم چون اولین کنکورم ۱۴۰۰بود قبول نشدم من هنوز پشت کنکوریم عزیزم 

من کلا زیاد نمیام این سایت وقت نمکنم بخاطر کنکورم از ی طرفم اکثرا تاپیکاشون وایب منفی داره دوست ندارم حال و هوای منفی بگیرم از شخصیت و وایب تو چون مثبته و منطقی خوشم اومده ک تاپیکاتو میخونم قبلانم اینو تو تاپیکات گفتم وایب خوبتو و چقد انرژیت خوبه...دلیلی ندارع عزیزم بخاطر سوالم گارد بگیری صرفا چون قبلا دیدم گفتی کنکوریه ۱۴۰۰ام مثل خودم برام سوال بود که چجوری از من بزرگترید …اولشم گفتم اگه دوست داشتید جواب بدید

احیانا تو هم‌دانشگاهی من نیستی که انقدر دنبال تاپیکای منی؟پستات ۱۹ تاست فقطم تو تاپیکای من!

عزیزم اگه پیامای قبلیمو که تو تاپیکاتون گذاشتم بخونید متوجه نیتم و حس حالم نسبت به تاپیکاتون میشید نسبت به دنبال کردنتون