2777
2789

خیلی داغون شدم خیلی خیلی

فقط از خدا یه آدم درست میخام ک بیاد و به آرامش برسم

مگ برا خدا غیرممکنه؟همیشه ازش یع آدم درست و‌ پاک خاستم همیشه ازش خاستم کمکم کنه گناه نکنم همه چی پاک و حلال باشه آرامش داشته باشم ب همون خدا ک آدم بدی نبودم و نیستم ولی بدترین چیزا رو تجربه کردم .... طوری ک حس میکنم خدا نمیشنوه... یا نمیخاد برام... جز خدا از هیچ کس نخاستم نمیدونم چرا چرا چرا اینطوری شدم.... خدایا گناه نداشتم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وعده ی خداست که به هرگسی یکی مثل خودشو قسمت میکنیم

حالا بماند یک سری کارا حکمت و نتیجه اعمال خودمونه

ان شاءالله ی همسر خوب روزیت باشه متوسل شو به ۱۴ معصوم و هرروز دعای توسل بخون ان شاءالله که نتیجه بگیری و خاطرت رو برای کانال khaterat14 بفرستی تو  ایتا

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
ب شانسه من ۳۲سال تنها بودم گناه نکردم فمیدم جفتی ندارم خیلیا با صد تا پسر دوس بودن الان خوشبختتر از ...

شاید... ولی من نمیتونم با صد نفر باشم...اگه خوشبختی اینه نمیخام...

راستش الان زمونه جوری شده که زندگی خیلی سخته. همه تنهان. بیشتر متاهل ها هم ناراضی هستن. اصلا خیلی آ ...

اره متاهلا همه ناراضین... ولی ادم خوب خواستن از خدا خیلی چیز بزرگیه؟اونم از خداااا

میدونی من همیشه دلم میخواست یه همسر بیاد تو زندگیم که عاشق باشه ، همسرم که اومد دوره عقد کلی بهم محبت میکرد کلی خوب بود گفتم این همونه ، عروسی که کردیم تموم عاشقانه هاش انگار تموم شد دیگه محبت کلامی ندیدم اما محبت عملی داشت اما از عید امسال دیگه همونم نداشت ولی بازم من دوسش داشتم بهش محبت میکردم زندگیمون خوب بود و الآن بعد چهار سال زندگی مشترک داره طلاقم میده گفته منو دوست نداره ، و من الآن چند روزه خونه بابامم ،، امیدوارم واقعاً شخص درست بیاد تو زندگیت و قسمتت مثل من نشه