2777
2789
عنوان

برای اقدام حاملگی ب شوهرم چیا بدم

165 بازدید | 11 پست

سلام اولین اقداممه چن روز دیگه خیلی هیجان زده ام چیکار کنم اصلا از کجا باید شروع کنم ،ی سری دارو اینا میخورم ینی اونا رو قطع کنم ؟اس سیتالو پرام،پروپرانول ،نوروزان و کلرو دیاز پوکساید خودم و شوهرم دختر دوس داریم ولی خب پسرم باشه بد نیس بگید

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پزشک طب سنتی مشورت کن تا غذای مربوط به مزاج بدهد تا رو بچه اثر گذار باشد که خوش خولق باشه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

اردو آزمایش بدید که مشکلی نباشه 

اگه جنسیت خاصی میخوای حتما برو دکتر که بهتون رژیم غذایی بده ای وی اف هم میشه 

ولی غذاهای گرم پسر میشه اگه پسر میخوای باید خودتو همسرت چند ماه قبل از اقدام لبنیات رو حذف کنید 

ولی موز خرما کنجد دارچین کلا چیزایی که طبع گرمی دارن مصرف کنید

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اینو ی خانومی به من گفت...موقعی ک اقدام انجام شد رو ب پهلو دراز بکشین و همون حالت بمونید هرچقد بیشتر بمونید بهتره،ینی بعد تمومی کار رو ب پهلو دراز بکش

برا پسر دار شدن میگفتش اول شما ار...ض بشین بعد اخر کار همسر...

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

بنظرم اقدام نکن اول برو دکتر بخاطر داروهایی ک مصرف میکنی قطعا الان هورمونات و.... ریختن بهم دکتر بهتر راهنماییت میکنه ، خواهر دور از جونت نرف دکتر جنینش مشکل داشت و خود ب خود مرد و سقط شد بخاطر داروهای ک میخورد لطفاً اول برو دکتر

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩