2777
2789

+دوستان درک میکنم که شاید بخاطر جو خانواده و خیلی مشکلات دیگه دوس دارین مستقل بشین و جدا زندگی کنین ولی باور کنین نهایتش یه سال این قضیه لذت میده به آدم بعدش شدیدا حس تنهایی میاد سراغتون

خودت مستقلی؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی میاد سراغ ادم چون برا زندگیش هیجان وارد نمیکنه وگرنه سالی دوبار حداقل برو مسافرت ببینم احساس بد داره بازم یا نه 👌

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من ده سال تنها زندگی کردم بهترین تصمیم عمرم بود حس تنهایی رو قبول دارم مثلا میری خونه کسی منتظرت نیست اما عادت میکنی برای من لذتش بیشتر بود 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

دیگه هر کسی یه جوریه، بعضیا تحملشون بیشتر

بعدم مستقل بودن اصلن معادل تنهایی نیست

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

استقلال به معنای قطع رابطه با خانواده و یک زندگی پر انزوا و بدون روابط اجتماعی نیست

یه انسان سالم در عین مستقل بودن دوستان خودشو داره، با خانواده اش رابطه سالم داره، در انواع و اقسام فعالیت های اجتماعی مشارکت می کنه و احساس تنهایی نداره

اگه شما به هر دلیلی نتونستی به اون سبک از زندگی برسی لطفا توصیه غلط به بقیه نکن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من ده سال تنها زندگی کردم بهترین تصمیم عمرم بود حس تنهایی رو قبول دارم مثلا میری خونه کسی منتظرت نیس ...

والا برا من حس خوبم از بین رفته .الان فقط شده تنهایی.البته آدم با آدم فرق داره

استقلال به معنای قطع رابطه با خانواده و یک زندگی پر انزوا و بدون روابط اجتماعی نیست یه انسان سالم د ...

حرفت منطقیه .توصیه من برا آدم هایی مفیده که شخصیتشون شبیه خودمه

والا برا من حس خوبم از بین رفته .الان فقط شده تنهایی.البته آدم با آدم فرق داره

نباید بذاری تنها بمونی من دوستای خوبی داشتم گاهی خانوادم میومد گاهی من میرفتم همیشه آخر هفته دور همی داشتیم این خیلی باعث می‌شد کل هفته پر انرژی باشیم دوستای خوب هم فکر عاليه  سفرم زیاد میرفتیم

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری