2777
2789
عنوان

بچه ها هیچوقت فراموش نمیکنن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 31 پست

تند تند بگو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چ وحشتناک بعدش چی شد

چقدر امضات قشنگه 

اجازه میدی کپی کنم ؟

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد چند وقت بابام تولدم تبلت میخره بعد شمارش و میندازه تو تبلت من 

بعد این زنه تو تبلت من بود 

پیام میداد 

یا گاهی عکش میفرستاد 

تو دوباره قیامت بپا شد  اون موقع تلگرام فقط داشتم اونم واسه مامانم واسه خودم نبود 

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
تند تند بگو

که خانواده ی مادریم و خاله های مامانم یادمه میفهمن ولی بابابزرگم یادمه نمیفهمه 

چون الانم که هست نمیدونه 

خاله های مامانم شروع میکنن به تیکه انداختن به بابام که رو روان بابام تاثیر میذاره 

و باعث میشه تو اون سن کم یه روز تو کارگاه

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
که خانواده ی مادریم و خاله های مامانم یادمه میفهمن ولی بابابزرگم یادمه نمیفهمه  چون الانم که ه ...

بابام قش کنه و میگن که مشکل از قلبش یا م نیست دقیقا چی میشه که تو اون سن کم بابام میره انژیو الان که تعریف میکنه میگه من جوون ترین ادم بودم که تو شن کم رفتم آنژیو

الان مامانم قرص اعصاب مصرف میکنه و به بابام میره میاد تیکه میندازه 

و فکر میکنه که من نمیدونم دریغ از این که من شاهد همه چیز بودم💔

افسردگی هام تنهاییی هام 

دلیل بی اعتمادی هام و حتی نرفتنم تو رابطه تنها دلیلش همین بود 

که البته این سن و واشه رفتن به رابطه قبول هم ندارم 

ولی میترسم سرنوشت منم عین مامانم بشه

چقدر امضات قشنگه  اجازه میدی کپی کنم ؟

فدات عزیزم

حتما

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بابام قش کنه و میگن که مشکل از قلبش یا م نیست دقیقا چی میشه که تو اون سن کم بابام میره انژیو الان که ...

حقش بوده

الان مامانم قرص اعصاب مصرف میکنه و به بابام میره میاد تیکه میندازه  و فکر میکنه که من نمیدونم ...

ن چرت سرنوشت شما مثه مامانت بشه

خب الان بزرگ شدی میدونی خیانت خ تو روحیه ی خانم تاثیر میزاره

بابات بعدش دیگ تکرار نکرد؟

شما چند سالته

ن چرت سرنوشت شما مثه مامانت بشه خب الان بزرگ شدی میدونی خیانت خ تو روحیه ی خانم تاثیر میزاره بابات ...

خوب من بچه بودم یادم نیست حد خیانتش  و اگر هم یادم باشه سر در نمیاوردم درک نمیکردم

نه دیگه نکرد

اگر هم کرده باشه ما دیگه نفهمیدیم

فدات عزیزم حتما

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
الان مامانم قرص اعصاب مصرف میکنه و به بابام میره میاد تیکه میندازه  و فکر میکنه که من نمیدونم ...

دلم گرفت ایشالا خدا به قلب مادرتون آرامش بده واقعا سخته همچین چیزی 

ایشالا خدا بهترینا رو سر راهت بذاره 

عزیزم این خاطراتو هیچوقت نمیشه فراموش کرد اما میشه به مرور این حس بدی که داری رو کمش کنی تا بتونی نگاهت رو به رابطه عوض کنی . قطعا با این همه اتفاق بد کلی ضربه روحی خوردی که اگه میتونی هرچه زود تر تراپی بری خیلی خوب میشه