2821
2789
عنوان

فردا تولدمه

61 بازدید | 4 پست

چقدر زود ۱۸ سالم شد🥺یه جوری بغض دارم 🥴

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

من همیشه منتظر ۱۸ سالگی بودم 

ولی تولد ۱۸ سالگیم خیلی غریبانه بود

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین سالی هستم که اصلا به بچپ هیچکی نیس تولدم فرداس😆 خودم که کنکور دارم فردا تنها برنامه ام درس خوندن و تست زدنه ، بابام رفته مسافرت ، مامانم تازه زایمان کرده ، رفیقمم مدرسه اش عوض کرده حسابی خودش درگیره انتظاری ندارم،دوستای دبیرستان به درد نمی‌خورن اهل سورپرایز و تبریک نیستن مطمئنم فردا اصلا یادشونم نیس 

اونم لعنتی هم که در حالت عادی هم بهم پیام نمی‌ده جواب پیامم به زور میده عمرا اگه تبریک بگه 

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
من همیشه منتظر ۱۸ سالگی بودم  ولی تولد ۱۸ سالگیم خیلی غریبانه بود

منم غریبانه اس