2821
2789
عنوان

خیانت

267 بازدید | 31 پست

بچه ها کاملا مطمئنم داره بهم خیانت میکنه ولی هیچ جوره نمی تونم ثابت کنم فقط میبینم که زیاد پیامک میده ولی بعد که پیام هاش رو چک میکنم هیچ پیامی نیست و همه رو حذف میکنه

تو رو خدا اگه برنامه ای رو میشناسین که منم بتونم پیام هاشو ببینم و پیام هاش برای منم دایورت بشه بهم معرفی کنین دارم دیوونه میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشیش اگ سامسونگ احتمالا پیامکاش سطل آشغال دارن من حتی اهنگام مخاطبام همه سطل اشغال دارن شوهرمنم همینه اما رمز ک هیج اصلا حتی نمیذاره من دست ب گوشیش بزنم من خونه ب اسم خودم پرستار مادربزرگمم هستم ماهی۳ملیون میده خونش جفت خودم پول دارم خونه دارم دیگ قیدشو زدم واگذار کردم بخدا بخاطر بچم چیزی بهش نمیگم

اگه خطش ایرانسل مای ایرانسل نصب کن فقط چند لحظه گوشیش دستت باشه یه کد میاد بزن روی گوشی خودت به هرکی پیام بده یا زنگ بزنه شماره هاش برات میاد البته همیشه کارکرد دور روز اخیر ببین که براش دگه کد نره ، اگه به یه شماره پیام یا زنگ بیشتر بزنه متوجه میشی عزیزم 

دختری از دیار غم ۱۳۸۲
همراه اوله

اونم‌میتونی بگیری 

همراه من رو نصب کن شماره شوهرتو بزن برو کدشو از گوشیش بگیر بعد تو گوشی خودت ریز پیامهاشو ببین تاریخ میاره برات بزن بهد دوباره کد میخواد از گوشیه شوهرت کدو بگیر بزن 

شب که خوابید بزن

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن