2777
2789

عادیه همه این استرسا ولی تا میتونی بهشون غلبه کن چرا تشکیل نشه خدا وقتی داده بقیه چیزاشم فراهم میکنه امیدوارم بارداری موفقی پشت سر بذاری واسه منم دعاکن

ممنون میشم واسه زندگیم دعاکنید انرژی خوب بفرستید🥹کاربرخیلییی قدیمی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خل قلبش تشکیل میشه باید بری مولتی ویتامین بخری بخوری فولیک اسیدهم مصرف کنی 

قلبشم تشکیل نشه مشکلی نیست برای دفعه بعدتشکیل میشه

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه
نمیدونم که   واقعا فکرم درگیر شدخ

انشالله قلبش بزنه تو فکر جنسیت میری. بعد جنسیت تو فکر سلامت بچه

بعدش اینکه سزارین کنی یا طبیعی و ........ همچنان فکر و خیال

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

منم پلی کیستیکم تجربت چیه ،؟ چیا خوردی ،ورزش ؟ قرص چی ؟ منم دوماهه اقدامم ولی ففلا که نشده

والا من چهار سال تحت درمان بودم هرکاری کزدم نشد این  یکسال ولش کردم سه ماهم بود میرفتم باشگاه یه دفعه دیذم باردارم