2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست
زنده باشی گلم ۵هفته رفتم ساک بود گفت ۲هفته دیگه بیا برا قلب ش. انشالله اگه قلبش بزنه هفته ۹ قرار بر ...

جدی تو ۹ هفته مگه نشون میده؟ چجوری ؟

گرونه آزمایشش

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
الهی آمین رفتی واسه جنسیت بهم خبر بده به امید خدا ک گل پسره

چشم حتما عزیزم. انشالله برا شما هم خبر شد تگ کن منو

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله توکل به خدا آخر هفته معلوم میشه 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

تا حالا نمیدونستم تو ۹ هفته نشون میده😍هزینش زیاده؟

جدی تو ۹ هفته مگه نشون میده؟ چجوری ؟ گرونه آزمایشش

بله نشون میده

امروز زنگ زدم نیلو تو تهران گفت ۱۴۰۰

اما ما جنوب تهرانیم میدم ی ازمایشگاه اونا بفرستن برا نیلو اون ازمایشکاه هم گفت ۲ تا ۲۵۰۰

۹۸ درصد درست. فقط باید ۹هفته و ۱ روز باشه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بله نشون میده امروز زنگ زدم نیلو تو تهران گفت ۱۴۰۰ اما ما جنوب تهرانیم میدم ی ازمایشگاه اونا بفرست ...

خیلی گرونه😮خبرشو بهم بده عزیز

چله دعا توسل بردار براش و حضرت ام البنین قسم بده به جان پسرش حاجت روا میشی ان شالله