2777
2789

ولی استیناش ساده میزنم

و یکممم بلند تر اون بندای پشتشم هست

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی خوشم نیومد ولی اگه شما خودت خوشت اومده بخرش❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
اون بپوشه یا تو بپوشی بنظرم قشنگ نیست الان خیلی لباس های شیک ترس وجود داره برای پوشیدن این هم خیلی ل ...

از نظر لختی بودن بنظرم خیلی لختی نیست ولی چون جای خاصی از بدن معلوم نیست

اما از شیک بودن اره درسته باید بگردم بهتر پیدا کنم

مرسی❤️

نمی‌گم با حجاب و اینا چون خودم با حجاب نیستم ولی یه چیز باوقار باشه که ارزش یه خانوم رو پایین نیاره ...

سنیم ندارم (۱۹)گفتم شاید اینجوری باشه بهتره

اما مرسیی از راهنماییتون❤️

از نظر لختی بودن بنظرم خیلی لختی نیست ولی چون جای خاصی از بدن معلوم نیست اما از شیک بودن اره درسته ...

کلا میگم. کوتاهیش و اینا بعد این دیگ قدیمی شده مدلهای عروسکی زیادی هست که میتونی بدرخشی توشون

[QUOTE=326952604]اینم پار

پارچش ساده نیس زشته مدل و دوختشم زشته، نگرفتیش نظر واقعیم رو گفتم بازم هرجور راحتی شماباید بپسندی

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲                 
سنیم ندارم (۱۹)گفتم شاید اینجوری باشه بهتره اما مرسیی از راهنماییتون❤️

همسن خودمی عزیزم  می‌دونم ولی آدم هرچی با وقار تر و با اعتماد به نفس تر بهتر اینو خواهرانه بهت میگم  منو تو توی یه سنی هستیم که دوست داریم بگن واووو دختره چه خوشگله و ... 

اما جوانب دیگه رو هم در نظر بگیر درسته آدم واسه دل خودش میپوشه اما به نظر من   ما خانوما از  هرچیزی لایق بهترین هاش هستیم  و باید برای خودمون ارزش قائل باشیم جیگر 

کلا میگم. کوتاهیش و اینا بعد این دیگ قدیمی شده مدلهای عروسکی زیادی هست که میتونی بدرخشی ...

درستههه❤️❤️