2777
2789
عنوان

ناهار چی بزارم زود آماده شه

120 بازدید | 10 پست

ار صب بیخیال طی کردم الان یادم افتاده 

چی بزارم نونی باشه  برنجی دیگ دوست ندارم هستم 

میشه کشک محلی زو آسیاب کرد باهاش کشک بادمجون ساخت؟🥲🥲

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اره میشه 

خوراک لوبیا هم آسونه بنظر من

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر روز همین موقع شروع میکنم😁

۷ صبح ک میرم بیرون برنج خیس میدم

این موقع شروع میکنم

امروز لوبیا چشم بلبلی خیسوندم با برنج

الان لوبیا داره میپزه ک بعدش برنج اضافه کنم.

مرغو هم ب سبک چلویی گذاشتم با پیاز و زعفرون و ادویه بپزه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

عدسی 

سمبوسه 

دوپیازه 

دمپخت گوجه

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد