2777
2789
عنوان

چجوری آدمش کنم؟

185 بازدید | 25 پست

توروخدا بگید چیکارکنم شوهرم آدم بشه . کار کن بشه. ۱۰ ساله خونه‌مادرش مستاجریم . اجاره هم نمیدیم. ولی ریالی پس انداز نداریم. فقط به اندازه ی خرج خونه کار میکنه. نه کار عوض میکنه نه چیزی. به پدرش میگم ما رو بیرون کن میگه‌من نمیتونم هیچوقت چنین کاری کنم . بخدا اخسته شدم از این عدم استقلال. کاش هیچوقت زنش نشده بودم 

...توخواستگاری چقد وعده داد. ولی هیچی نبود..... چندبار حتی خواستم خودکشی کنم بسکه خونم شده کاروانسرا😭😭😭😭😪

خداروشکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون شخصیت وابسته دارن و‌نمیتونن دیگه مستقل بشن

اگه فکر می‌کنیم آخر راه هستید اصلا ب خودکشی فکر نکنید 

مهریه بذارید اجرا ک مجبور بشه علاوه بر خرج خونه مهر شمارم بده و شما پس انداز کنید برای زندگی

نمیدونم بخدا چکنم حالم بده واقعا😭😭

تتغییر رو نباید انتظار داشت که یکباره اتفاق بیفته 

گاهی وقتها به اندازه ی قدم های مورچه هم که پیش رفت باید خوشحال بود .پیش رفتن کند خیلی بهتر از سوم هست.

برای ایجاد انگیزه میتوانید مثلا یک وسیله که خودتون یا بچه تون دوست داره داشته باشه و فعلا امکان خریدش نیست رو مطرح کنید برای ثبت نام قرعه کشی و ...