2777
2789

سرما خوردم و با سینوزیت قاطی هم شدن دوروز بود در حال مرگ بودم الان یکم خوبم ولی انقدی مخاط رفته تو گلوم ک اذیتم میکنه گلو م پره مخاطه😭 اگه برم دکتر سرم بزنن  باعث میشه مخاط بره یا تاثیری تداره؟

ببخشیداینجوری میگم تندتندفین کن

دکترم برو

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هج فایده ای نداره وای دارم دیوونه میشم

خیلی بده منم همینجوری بودم همین کاروکردم واسه من خوب بود

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
چجوریه

تو یه لگن اب داغ بریز و یکی دو قاشق بابونه یا اویشن خشک بریز یه پتو بنداز رو سرت بخور بگیر 

قشنگ هر چی چرک و عفونت جمع شده تو سرت و پیشونیت میاد پایین

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

ببین راحترین درمانش روغن سیاه دانه مخصوص بینی بگیر یه سری داره قطره قطره میاد دراز بکش یه قطره هرکدومو بریز روی بینیتم و وسط ابروهات اونجاهایی که گوگل بزنی نشون میده سینوزیت کجاها هست اون نقاط ماساژ بده با روغن تا دو هفته ، اینو دکتر میکفت