2777
2789
عنوان

همگی باید وارد تاپیک بشین مهم

299 بازدید | 30 پست

سلام اعصابتون اگ واستون مهمه  حواهش میکنم وارد تاپیکای سمی نشین من خودم بشدت ب مرور روم تاثیر گذاشتن و الان دادم خودمو پاکسازی میکنم  خانما لطفاااا تاپیک منفی نزنین لطفاااا خیانتارو اینجا اینقد نگین ک بقیه هم رو زندگیشون اثربزاره خااااااهش مبکنم جو رو مثبت کنین ماخودمون غم و گرفتاریهامون زیاده  لطفا شما مشگلی ب مشکلاتمون  اصافه نکنین خیانت دروغ دعوای اول زندگیتون دوسال پیش مادرشوهرم گف دیگ گذشت لطفا دیگران رو حساس نکنین نگین وارد تاپیک نشین ک هممون  وقتی عنوان رو میبینیم کنجکاومیشیم واردش میشیم ولی من خودم ب شخصه ازاینجا شکاکیتم شرو شد باعث شد گیر بدم ب شوهرم لزفا مثبت زندگی کنین تاانرژی مثبت وارد ذهن و زندگیتون بشه خودتون رو عذاب ندین  خواهش میکنم تاجایی ک میتونین   تاپیک بزنین  فضای سایت پاکسازی بشه برا ایندمون مانیاز ب  مثبت بودنمون داریم خاهش میکنم اینقد تاپیک بزنین  تاادمای سمی نی نی سایت از رو برن 

حرفاي اينجا تاثير منفي ميذا ه حتي برا من ك زياد تاثير پذير نيستم ولي فكرم مشغول ميشه و مدتي بعد ميبينم توي ناراحتي يا عصبانتيم ب نحوي اون فكراي تاثير گرفته از اينجا ميزنه بيرون خودم ميفهممشش مال من نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست ميگي بدبيني و گير دادن ي جورايي اموزشي هم هست

لطفا تاپیک بزنین بخدا  یکی از دوستان تاپیک زده مرد همسایه خیانت کرده ب زنش بگم؟؟بعد نوشته ن نمیشه بگم خودش سلطیس و.... خوتوک جوابو میدونی چراباید مارو شکاک کنی . بجای انرژی منفی همگی هنری ک داریمو بزاریم  سایت  بقیه هم‌اموزش ببینن حس و حال خوب بدیم ب هم زندگیامون قشنگ بشه عکس  گلو گیاه بدیم  اقا حال خوب تزریق شدنیه بخدا  ولی انرزی منفی ک میدین حق الناسه من ک حلال نمیکنم چون شکاک شدم و زندگیم داشت خراب میشد

آفرین همنظرم

الان ولی میان میگن 

وااااا خب کجا درد و دل کنیم؟

و خب میدونی خیلی اقرار آمیز مینویستن

انگار ک مازوخیسمی ان اصن بعضیاشون و ب ددوغ تاپیک میزنن چرت میگن

ببین یه مدت تو تاپیکای خیانت بودم همش بعد یه خانمه سریالی تاپیک میزد و از رنج خیانت میگفت و میگفت فلان اهنگو گوش میدم

دختر دقیقا همون اتفاق برام افتاد با همون جزئیات اون خانوم و منم همون اهنگو گوش دادم

امان از کائنات و ضمير ناخودآگاه 

ب هررررمی زوم کنیم همون پیش میاد برامون

و این شد درس عبرت برای من

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
حرفاي اينجا تاثير منفي ميذا ه حتي برا من ك زياد تاثير پذير نيستم ولي فكرم مشغول ميشه و مدتي بعد ميبي ...

خب ازخودمون شروع‌کنیم تروخدا تامیکای مثبت بزنیم چیزای اموزشی اشپزی کارای خونگی  بزارین خوب باشیم‌یعد میگین چرا مردا خیانت ومغزمونمیکنن. والا بقران از بس چیزای منفی میکنن توسرمون لطفا انقد تامیک بزنین تافضای سایت پاکسازی بشه ارامش برگرده بهمون شاید ی نفر دیگ‌تاپیکای منفیشو نزاره و  مثبت اندیشی ب اشتراک بزاره مغزهامون خستن بزارین مشکلاتمون توخونمون باشه فضای مجازی دیگ ارامش داشته باشیم

آفرین همنظرم الان ولی میان میگن  وااااا خب کجا درد و دل کنیم؟ و خب میدونی خیلی اقرار آمیز می ...

اینجا جای دردودله؟؟؟اینجا خانمای بارداری هستن ک بعد زایمان ب اندازه کافی افسزده میشن  شکاکشون نکنیم من دیگ دردودلم با خداعه دردی ازم دوانمیشه چن نفرو مریض کنم بادردودلم من نمیدونستم اهدای تخمک چیه اینجا اینقد گفتن منم رفتم انجام دادم و حلالشون نمیکنم  من ک حق الناسه گردنشون و حلال نمیکنم🤗

لطفا تاپیک بزنین بخدا  یکی از دوستان تاپیک زده مرد همسایه خیانت کرده ب زنش بگم؟؟بعد نوشته ن نمی ...

اره حس حال خوب و بد از همينجا منتقل ميشه

بعضيا ك ميان ميگن ميخام خودمو بكشم 

داري احتمال ميدي ك شايد يكي از تاپيكاي راست باشه و بتوني كمك كني كاري ك من هميشه ميكنم

٥ دقه بعد ميبينم رفته ي تاپيك ديگه زده داره اونجا خوب و خوش حرف ميزنه   

بعضی از تاپیکا واقعاااااا معلومه الکیه ولی رو ذهن ادم تاثیر میزاره 

وا چطوری با این گرونی بچه دار میشید خب دل ادم میریزه 

مسلما کسی که بچه دار میشه فکرشو کرده یا اونقدر بیفکر بوده که نیاز به حرفای ما نداره 

یا همین مسئله خیانت که واقعا باید پیش مشاور بازگو بشه اخه اینجا 

طرف اومده تاپیک زده با مادرشوهرم دعوام شده بعد که هی تعریف میکنه میبینه خودشم کم بی تقصیر نیست خب اینگونه تاپیک ها گند میزنه تو ذهنیت افراد مجرد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اره حس حال خوب و بد از همينجا منتقل ميشه بعضيا ك ميان ميگن ميخام خودمو بكشم  داري احتمال ميدي ...

ببین کسی ک بخاد خودکشی کنه نمیاد تاپیک بزنه نمونش خودمن خب ؟فقط تاپیک میزنیم کسی بیاد باهامون دردودل کنخ و دلش بسوزه . ب خود ت فک کن . من تاپیک خیانت میبینم  یا مادرشوهرواردش نمیشم سعی کنین تاپیکای بزنین ک ب هم نوعتون کمک کنین خیلیا هستن دلخوشیشون اینجاس فقط  لطفا حال روحیشونو بد نکنین اموزش بدین هنرتون رو از غداهای خوشمزتون بگین عکس بزارین دمه عیده  خوخدتوخن رو پاکسازی کنین‌زندگیتون عوص بشه بخدا خواهرانه میگم بهتون ازروی دلسوزی نمیخام زندگیاتون مث من بشه نشخوار ذهنی گرفتم با این‌تامیکا  ول کنین نزارین بازدید داشته باشن

منم کلافه شدم از ذهن بیمار  و فرهنگ‌خیلی پایین بعضی ها ..فقط حرف منفی شکاک بودن فحش دادن ..شما ...

بنظدم گزارش بزنیم ادمای سمی حذف بشن بخدا شاید بقیه بترسن و نیان تاپیکای سم بزارن مگ اینجا  هممون زن نیستیم چرا جای کمک کردن لطمه میزنیم ب زندگیامون اینم خیانته  بخدا رندگی دیگرانو بهم میزنیم باتاپیکا

اینجا جای دردودله؟؟؟اینجا خانمای بارداری هستن ک بعد زایمان ب اندازه کافی افسزده میشن  شکا ...

همنظرم باهات اینجا بین هزارتا غریبه جای درو دل نیست

لامصبا فک کنین یه اشنا شناساییتون کنه بعد بره تاپیکاتونو بخونه ...

طرف تاپیک میزنه مشکل خود.....ض... دارم بعد میزنه شوهرم با دمپایی تو کوچه دنبالم گذاشت مادرشوهرم منو زد خواهرشوهرمم کبابم کرد

خب اگ ببینن ک ب فنا میرین

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
بعضی از تاپیکا واقعاااااا معلومه الکیه ولی رو ذهن ادم تاثیر میزاره  وا چطوری با این گرونی بچه ...

میدونی من چی خوندم یکی تاپیک زده مادرشوهرم روز عروسیم گف فگ کن ۵ سال ۶ سالم گذشته  لعنتی مغزتو بشور خب  بدرک کی چی گف کی چی نگف منم مادرشوهرم خیلی چیزا گف باتاپیک زدنش چ اتفاقی میفته برام ؟مادرشوهرم‌تغییر میکنه؟ن والا ذهنم پاک نمیشه خب لااقل منتشرش نکنم بسه دیگ هممون شدیم ی مشت زن و دختر افسرده خوماهم دلمون ب گوشیامون خوشه