2777
2789
عنوان

همگی باید وارد تاپیک بشین مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست
همنظرم باهات اینجا بین هزارتا غریبه جای درو دل نیست لامصبا فک کنین یه اشنا شناساییتون کنه بعد بره ت ...

اصللا مهم نی اونا ببینن   ک ای کاش ببینن براهم

شون ارزو میکنم اونایی ک اینکارو میکنن  لو برن  بخدا. چون واقعا مریصمون کردن لطفا خاهش میکنم تاپیکای شاد بزارین  تاپیکا ی بزارین ک شوهرتون بهترینه بزارین باورکنیم هنوزم مردای خوب هستن حداقل فکرمو ن میگ ۵۰  درصد شوهرمنم خوبه ن بگیم همه مث همن  بزارین ادمای خوبم   جود داشته باشن😔

بعضیاشون هم که میگن بیاین قضاوت کنین حق با کیه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیاشون هم که میگن بیاین قضاوت کنین حق با کیه

قضاوت کارخداعه لطفا با قصاوت کردن زمدگیمون رو خراب نکنیم شاید قصاوت ما بدتر باعث بهم ریختگی وصعیت طرف بشه نزارین انرژی منفیش برگرده ب خودمون 

قضاوت کارخداعه لطفا با قصاوت کردن زمدگیمون رو خراب نکنیم شاید قصاوت ما بدتر باعث بهم ریختگی وصعیت طر ...

صددرصد 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

لطفا تاپیک بزنین بخدا  یکی از دوستان تاپیک زده مرد همسایه خیانت کرده ب زنش بگم؟؟بعد نوشته ن نمی ...

اره کل تاپیکا شده خیانتو مادر شوهر! 

چند روزه دارم میگم کاش یکم حرف مثبت توش بود 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اره کل تاپیکا شده خیانتو مادر شوهر!  چند روزه دارم میگم کاش یکم حرف مثبت توش بود

ازخودمونن شرو میکنیم ب هیچ عنوان وارد تامیکای منفی نمیشیم واردم شدیم  مقدمش راجب منفی بود  درجا بیاین بیرون ب ذهنتون ارامش بدین بخدا خواهرانه میگم بخدا مغزامون داع کرده باید سردش گنیم

میدونی من چی خوندم یکی تاپیک زده مادرشوهرم روز عروسیم گف فگ کن ۵ سال ۶ سالم گذشته  لعنتی ...

من که خیلی رو روانم اثر گذاشته 

هرموقع تاپیک بچه ها طلا گرون شد یا بازم میره بالا دلم میریزه 

خب لعنتی انگار طلا دست ماس یا ما پیشگویمم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من که خیلی رو روانم اثر گذاشته  هرموقع تاپیک بچه ها طلا گرون شد یا بازم میره بالا دلم میریزه&n ...

ببین گرونی واسه همس دلیل نمیشه خودمونو ببازیم اگ یرار باشه رزقی بیاد برامون بخریم طلا خدا چ ی تومن باشه چ ده تومن میرسونه بهمون  تاالانم با گرونی هیچکس نمرده بخدا  خدارسونده پس دلهره نداشته باش  لطقا روانتو خراب نکن باتاپیکای منفی  لطفا  متن تامیکمو اینقد نشر  بدین و تامیک بزنین ک  تواین یک ماه هیجکس ذهنیت منفیشو بامو اشتراک نزاره یا ساخته ذهنشو

ببین گرونی واسه همس دلیل نمیشه خودمونو ببازیم اگ یرار باشه رزقی بیاد برامون بخریم طلا خدا چ ی تومن ب ...

دقیقا والا 

خدا روزی رسونه منکه خیلی موافق تاپیکت هستم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
لطفا علط املایی نگیرین  مهم مفهومه عزیزم خیلیامون  املامون خوبه ولی راحت مینویسیم

چه مشکلی داره

ایشون کلمه رو کلا تغییر دادن شاید بادرستش اشنا نیست

شما که تاپیک مهم زدی بزار ازش یه چیز یاد بگیریم

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
چه مشکلی داره ایشون کلمه رو کلا تغییر دادن شاید بادرستش اشنا نیست شما که تاپیک مهم زدی بزار ازش یه ...

میدونم عزیزم ولی من خودمم همیشه عامیانه مینویسم  مثلا خواهر رو خاهرمینویسم میگم  مهم مفهمومه ولی بازم ممنون بابت اطلاع رسانیت