سلام اعصابتون اگ واستون مهمه حواهش میکنم وارد تاپیکای سمی نشین من خودم بشدت ب مرور روم تاثیر گذاشتن و الان دادم خودمو پاکسازی میکنم خانما لطفاااا تاپیک منفی نزنین لطفاااا خیانتارو اینجا اینقد نگین ک بقیه هم رو زندگیشون اثربزاره خااااااهش مبکنم جو رو مثبت کنین ماخودمون غم و گرفتاریهامون زیاده لطفا شما مشگلی ب مشکلاتمون اصافه نکنین خیانت دروغ دعوای اول زندگیتون دوسال پیش مادرشوهرم گف دیگ گذشت لطفا دیگران رو حساس نکنین نگین وارد تاپیک نشین ک هممون وقتی عنوان رو میبینیم کنجکاومیشیم واردش میشیم ولی من خودم ب شخصه ازاینجا شکاکیتم شرو شد باعث شد گیر بدم ب شوهرم لزفا مثبت زندگی کنین تاانرژی مثبت وارد ذهن و زندگیتون بشه خودتون رو عذاب ندین خواهش میکنم تاجایی ک میتونین تاپیک بزنین فضای سایت پاکسازی بشه برا ایندمون مانیاز ب مثبت بودنمون داریم خاهش میکنم اینقد تاپیک بزنین تاادمای سمی نی نی سایت از رو برن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا تاپیک بزنین بخدا یکی از دوستان تاپیک زده مرد همسایه خیانت کرده ب زنش بگم؟؟بعد نوشته ن نمی ...
اره کل تاپیکا شده خیانتو مادر شوهر!
چند روزه دارم میگم کاش یکم حرف مثبت توش بود
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اره کل تاپیکا شده خیانتو مادر شوهر! چند روزه دارم میگم کاش یکم حرف مثبت توش بود
ازخودمونن شرو میکنیم ب هیچ عنوان وارد تامیکای منفی نمیشیم واردم شدیم مقدمش راجب منفی بود درجا بیاین بیرون ب ذهنتون ارامش بدین بخدا خواهرانه میگم بخدا مغزامون داع کرده باید سردش گنیم
میدونی من چی خوندم یکی تاپیک زده مادرشوهرم روز عروسیم گف فگ کن ۵ سال ۶ سالم گذشته لعنتی ...
من که خیلی رو روانم اثر گذاشته
هرموقع تاپیک بچه ها طلا گرون شد یا بازم میره بالا دلم میریزه
خب لعنتی انگار طلا دست ماس یا ما پیشگویمم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من که خیلی رو روانم اثر گذاشته هرموقع تاپیک بچه ها طلا گرون شد یا بازم میره بالا دلم میریزه&n ...
ببین گرونی واسه همس دلیل نمیشه خودمونو ببازیم اگ یرار باشه رزقی بیاد برامون بخریم طلا خدا چ ی تومن باشه چ ده تومن میرسونه بهمون تاالانم با گرونی هیچکس نمرده بخدا خدارسونده پس دلهره نداشته باش لطقا روانتو خراب نکن باتاپیکای منفی لطفا متن تامیکمو اینقد نشر بدین و تامیک بزنین ک تواین یک ماه هیجکس ذهنیت منفیشو بامو اشتراک نزاره یا ساخته ذهنشو
ببین گرونی واسه همس دلیل نمیشه خودمونو ببازیم اگ یرار باشه رزقی بیاد برامون بخریم طلا خدا چ ی تومن ب ...
دقیقا والا
خدا روزی رسونه منکه خیلی موافق تاپیکت هستم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨