2777
2789

سلام عزیزانم عزیزی از دست دادم و فوت شده واسش قران میخونم اما حس اینکه اگر بهش نرسه دیوونم میکنه😭😭😭

توی قران نگفته ک می‌رسه بدستش که

کاش یه نشونه میومد ک میرسه بهش😭😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نیت کنی کفایت میکنه 

هروقت میخونی بگو به نیت شادی روح فلانی 

اسم اونی که براش میخونی رو بگو

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂

عزیزم این چه حرفیه مطمئن باش به دستشون میرسه حتی راه میری واسشون صلوات بفرست اونم عالیه و به دستشون میرسه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

والا نمیدونم یه مرکز سوالات شرعی هست تو مشهد ۲۴ ساعته میخوای از اون بپرس

۰۵۱۳۲۰۲۰

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
برنامه زندگی پس از زندگی خیلی میتونه کمکت کنه 

بله منم تو برنامه زندگی پس از زندگی دیدم یه آقاهه از اون دنیا برگشته بود گفته بود به یه شخصی که پدر و مادرت خیلی حال بدی داشتن و ...بعد پسرشون بعداز بیست سال برای پدر مادرشون خیرات داده بود اومده بودن تو خواب پسرشون خوشحال بودن کسی که فوت میشه دستش از دنیا کوتاهه تا میتونیم خیرات بدیم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز