2777
2789
عنوان

کور بینا می شود با یاد دیدار شما🌹

153 بازدید | 17 پست

💜نور باشد سایه ای در پای دیوار شما
کور بینا می شود با یاد دیدار شما

با کلاف جان به بازار محبت بسته صف
صد هزاران یوسف مصری خریدار شما

از چه بنشستید با ما خاکیان تیره روز
ای چراغ عرشیان خورشید رخسار شما

ای صفای قلب زارم هرچه دارم از تو دارم
تا قیامت ای رضا جان سر ز خاکت بر ندارم

منم خاک درت، غلام و نوکرت
مران از در مرا، به زهرا مادرت

رضا جانم رضا ... رضا جانم رضا💜

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
السلام علیک یا شمس الشموس یا سلطان علی ابن موسی الرضا ❤️

التماس دعا🙏

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 🥺💔

لطفا برای سلامتی مادرم دعا کنید و حمد شفا بخونید 🙏🏻

از امام رضا (ع) بخواهید خودش یه نگاه کنه و مامانم مریضی بدی نداشته باشه و زود زود خوب خوب بشه 🥺

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
من تا حالا مشهد نرفتم 🥲 بچه بودم چند ماه رفتم  دعا کنید قسمت باشه

انشاالله قسمتت بشه گلم 

منک اصلا ت عمرم یبار نرفتم 

انشاالله ک قسمت بشه 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا 

ای امام رضا بازم منو بطلب 

ای امام رضا کمکم کن 

ای امام رضا حقمو بگیر 

ای امام رضا دلتنگتم....

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من تا حالا مشهد نرفتم 🥲 بچه بودم چند ماه رفتم  دعا کنید قسمت باشه

عزیز دلم امشب از ته دلم از امام رضا میخام بزودی زود قسمتتون کنه. احتمالا این چند وقت برم اگه قسمت شد حتما از امام رضا میخام که شما را دعوت کنند.

انشاالله قسمتت بشه گلم  منک اصلا ت عمرم یبار نرفتم  انشاالله ک قسمت بشه

قربونت ♥️ همچنین ♥️

منم انگار اصلا نرفتم آخه بچه چند ماهه چی یادشه 😅

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

عزیز دلم امشب از ته دلم از امام رضا میخام بزودی زود قسمتتون کنه. احتمالا این چند وقت برم اگه قسمت شد ...

خیلییی ممنون ♥️

مرسییی لطف میکنید 😘

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7

من که قهرم....💔

این حرف نزنید من یکبار این حرکت را زدم. چهارسال امام رضا منو نطلبید. منی که هرسال حداقل سالی یکی دوبار قسمتم میشد.

خیلییی ممنون ♥️ مرسییی لطف میکنید 😘

به اقا ادیسون هم سلام برسونید😊

قربونت ♥️ همچنین ♥️ منم انگار اصلا نرفتم آخه بچه چند ماهه چی یادشه 😅

واقعانم توکل بخدا انشاالله قسمت هرکسی ک دوستداره بره پابوسش الهی آمین ❤️❤️