2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم به من علاقه داره یا نه؟

470 بازدید | 29 پست

من درخواست آشنایی یک پسری رو رد کردم یک سال قبل، چون ازم یک سال کوچکتر بود، ولی بعد که دیدم بیخیال نمیشه، بهش بیشتر فکر کردم و کم کم بهش علاقه مند شدم. و کار به جایی رسید که با خانواده هامون هم در میون گذاشتیم، که با مخالفت جدی مادرش رو به رو شدیم و ارتباطمون کمرنگ شد اما قطع نشد، تا اینکه تابستون امسال بهم گفت که قضیه اصلا حرف مادرش نیست و خودش دیگه نمیخواد ادامه بده ولی تو پاییز باز برگشت، یعنی متوجه شدم که هنوزم بهم فکر میکنه با اینکه قاطعانه باهام ظاهرا خداحافظی کرده بود، برای همینم بهش زنگ زدم و دوباره بهش پیام دادم ولی بهم گفت که داره درس میخونه و حواسش پرت میشه، دو ماه مونده به امتحانش و بهتره تو این مقطع زمانی باهم در ارتباط نباشیم و همدیگه رو بلاک کنیم تا بعد از آزمون.

کلیت ماجرا همینه که نوشتم و الان واقعا ناراحتم و نمیدونم چیکار کنم، چون هرجور حساب میکنم روزی در حد ۵ دیقه چت کردن کسی رو از هستی ساقط نمیکنه :/ 

اما از طرفی هم یکجورایی این دوطرفه بلاک کردن پیشنهاد خودم بود و به نظرم منطقی ترین کاری بود که از دستمون برمی اومد ولی حالا که دو هفته مونده به آزمونش، دلتنگی و فکر و خیال امونم رو بریده واقعا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط دارم دیوونه میشم

بنظرم بیخیالش شو
خانوادش مخالفن و خود اون اقا هم نسبت به نصمیمش مطمئن نیست
من جای شما بودم همه چی رو قاطعانه و بدون گذاشتن راه برگشت تموم میکردم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اگه دوستت داست  واسه هیچی حاضر نبود ی دقیقه ازت بگذره بیخیال بشه ربطی ب آزمون نداره از احساس خودش مطمئن نیست میخاد کمرنگ بشع و یهویی نخاسته جدا بشع تو هم دیگه بیخیالش سو پسر باید عاشقتر باشع 

بنظرم بیخیالش شو خانوادش مخالفن و خود اون اقا هم نسبت به نصمیمش مطمئن نیست من جای شما بودم همه چی رو ...

ما الان دو سال بیشتره که درگیریم

۷ بار تاحالا ملهای پشت سرمون رو خراب کردیم

رفتیم که بریم پی زندگی مون

حتی وقتایی که باهم قطع ارتباط کرده بودیم من اجازه دادم خواستگار بیاد و تقریبا با سه نفر دیگه تو این مدت آشنا شدم به شیوه سنتی، اما هرکدوم به دلیلی نشد

من حداقل ۳ بار قاطعانه تموم کردم همه چیو رو

ایشون هم ۴ بار قاطعانه تموم کردن و رفتن

اما بحث اینکه باز شروع میکنیم 

شده مثل سریال فرندز و رابطه راس و ریچل

یک دور باطلی که نه باهم کناررمیاییم نه بدون هم میتونیم ادامه بدیم

ما الان دو سال بیشتره که درگیریم ۷ بار تاحالا ملهای پشت سرمون رو خراب کردیم رفتیم که بریم پی زندگی ...

این قاطعانه نیست
گفتم...قاطعانه بدون راه برگشت!!!
این جوری جفتتون تو بلا تکلیفی موندین...
بنظرم با رها کردن میتونین راحت تر به زندگیتون برسین
و نظر من اینه که رابطتون اینده جالبی نخواهد داشت...
البته من از جزئیات خبر ندارم
در حد اطلاعات این تاپیک نظرم اینه...
و خب اگه جای شما بودم بدون اینکه راه برگشتی بذارم همه چیز رو تموم میکردم و میدونستم این به نفع جفتمونه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اون اگه دوستت داست  واسه هیچی حاضر نبود ی دقیقه ازت بگذره بیخیال بشه ربطی ب آزمون نداره از احسا ...

آخه ما اینقدر دعوا کردیم و مدلهای مختلف کات کردیم که فک نکنم اصلا گزینه کمرنگ شدن وجود داشته باشه😂

ولی واقعا خودمم حس میکنم که من عاشق ترم

این قاطعانه نیست گفتم...قاطعانه بدون راه برگشت!!! این جوری جفتتون تو بلا تکلیفی موندین... بنظرم با ر ...

همین دیگه

مثلا تابستون اومد گفت که عمرا به من فکرم نمیکنه

دو ماه نشده برگشت

آخه ما اینقدر دعوا کردیم و مدلهای مختلف کات کردیم که فک نکنم اصلا گزینه کمرنگ شدن وجود داشته باشه😂 ...

این خیلی بده پسر عاشقتر باشع رابطه را با چنگ و دندون شده نگه میداره 

اما زن میشکنه اگه عاشقتر باشغ

بارش حق😭😭😭😭😭

عزیزم بنظرم ایشون تحت تاثیر حرفای مادرش باهاتون کات میکنه دوباره حرفای مادرش که یادش بره بهتون برمیگرده بهش یبار بگو اگه منو میخای باید جلوخانوادت هم وایستی وحتی اگه خانوادت پشتت نباشن تو باید قاطعانه جلوبیای و اگه نه من نمیتونم ادامه بدم اینکه کات میکنین دوباره وارد رابطه دوباره کات فقط ضربه روحی بهت واردمیکنه عزیزم یباری تکلیف رومشخص کن 

ولی اینکه میگه تا بعدآزمون کلا کات کنیم دوباره شروع کنیم بنظرم کسی که یکی رو خیلی دوست داره تحمل دوریش سخته چه برسه به اینکه با بی خبری ازش سر کنه اون آدم اونطورکه باید شمارو نمیخاد انگار فقط بهتون عادت کرده 

عزیزم بنظرم ایشون تحت تاثیر حرفای مادرش باهاتون کات میکنه دوباره حرفای مادرش که یادش بره بهتون برمیگ ...

این مدت کاملا بی خبر نبودم ازش، دو بار حرف زدیم، بعد بیو و پروفایل همدیگه رو چک میکنیم، این مدلی نیست که رفته باشه کله اش رو کرده باشه تو کتاب دیگه به من فکرم نکنه

خیلی استرس داره ، حقم داره

منم عذاب وجدان دارم چون حس میکنم تقصیر منه که پارسال قبول نشد، به خاطر همین اصلا این بلاک دوطرفه پیشنهاد خودم بود

عزیزم بنظرم ایشون تحت تاثیر حرفای مادرش باهاتون کات میکنه دوباره حرفای مادرش که یادش بره بهتون برمیگ ...

این قسمت از حرف تون که میگید باید قاطعانه برخورد کنم، خیلی درسته، ممنونم

این قسمت از حرف تون که میگید باید قاطعانه برخورد کنم، خیلی درسته، ممنونم

اخه شماکه نمیخاین کل وقتش رو بگیرید میگید قبول نشدنش تقصیر شماست ولی خب بازم فکرش درگیر باشه درس خوندن سخت میشه براش 

ولی من یکم حس کردم بیشتر  حرفها ومخالفتای مادرش روش تاثیر داره