2777
2789
بابام قدش ۲ متر و ۴ هست  مامانم ۱۶۵  قدمن به مامانم رفته ۱۶۷ هست

باباتون ماشاالله زیادی بلنده قد خودتون خیلی عالیه ایده آلهست واسه زن بالای ۱۷۰ جالب نیست ظرافتش از بین میره البته به نظر من 

اتفاقا شوهر منم خیلی متین و باوقار و آروم تو دامادها، البته فک کنم چون لاغره زیاد تو چشمم میاد قدش خ ...

پس بهتره خداروشکر کنید 

عموی من قدش۱۹۶ هست ولی  خیلی بد اخلاق و عصبی هست زن عموم همیشه میگه یکی از معیار هام قد بود ولی اگر برگردم عقب سعی میکنم با مرد آروم و خوش اخلاق ازدواج کنم حتی اگر قدش ۱۵۰ باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباتون ماشاالله زیادی بلنده قد خودتون خیلی عالیه ایده آلهست واسه زن بالای ۱۷۰ جالب نیست ظرافتش از ب ...

بله دقیقا درسته ولی خانواده پدریم قد بلند هستن 

خانم های فامیل از ۱۷۰ بلندترن  از نظر اونا من کوتاه هستم 

میدونی عزیزم حرفای بی شعوری بقیه ادمو ناراحت میکنه ک شوهرت قد کوتاس

به نظر من آدم نباید به حرف بقیه توجه کنه مردم زیاد حرف میزنن 

برعکس شما به مامان من میگن شوهرت زیادی بلنده و مرد هم  خوب نیست اینقدر بلند باشه و ...

به نظر من آدم نباید به حرف بقیه توجه کنه مردم زیاد حرف میزنن  برعکس شما به مامان من میگن شوهرت ...

ادم نمیدونه ب کدوم ساز این مردم ب قصه، حقیقتش ابجی ناراحت میشم ک میگن میگم کاششوه م 180 بود 

ادم نمیدونه ب کدوم ساز این مردم ب قصه، حقیقتش ابجی ناراحت میشم ک میگن میگم کاششوه م 180 بود 

سعی کنید وقتی کسی حرف میزنه در مورد قد شوهرتون به  خوبی هاشون فکر کنید 

مردم حرف زیاد میزنن با خودتون تمرین کنید و سعی کنید بی تفاوت باشید