2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتاه ترین آقایی که دیدم ۱۰۷ متر بود

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بنده ۱۷۱😁

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

تو اینستا دختر خانمی که نوجوان بود و ۱۸۷ بودش 

ولی حضوری دوستم که ۱۸۱ هست قدش 

کوتاه ترین آقا هم یبار تو خیابون اون آقا رو دیدم که با عمو قناد بازی میکرد و همیشه ساکت بود 

البته کوتاهتر از ایشون هم دیدم ولی خب اونا معروف نبودن مثلا یکیشون فروشنده ی مانتو فروشی هست

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بلند ترین زن خودم 180

کوتاه ترین مرد 160

بلند ترین مرد داداشم190

کوتاه ترین زن 140

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

کوتاهترین مرد ۱۲۰ سانت شاید بود از این مرد کوتاها بود 

بلنترینم زن هم ۱۸۵ فامیل مامانبزرگمه

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
من شوهرم 165 و من 158 قدبلا زیاد تو قیدو بند نبودم نمیدونم چرا جدیدا غصخ میخورم همش ک چرا قدش کوتاهه

بیخیال بابا از بس گفتن اینجا حساس شدیم من ۱۰ سال پیش اصلا شوهرم قدش برام مهم نبود چون استایلش قشنگه از داداشم ۱۸۵ هست خیلی خوشتیپتره الان اینجا از بس گیر دادن من یه زمونی ذهنم درگیر شده بود😅

تا کجات بود

تا زانوم

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️