2777
2789

چیجوری درمان شدین

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

من افسردگی همراه با استرس و اضطراب شدید دارم

هنوز کامل درمان نشدم

تازه به یه روانپزشک مراجعه کردم و دارو درمانی رو شروع کردم 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت بیماری طولانی داشتم و بعد دچار افسدگی شدم، اما با cbt  و actدرمانش کردم، خودم روانشناسم و خدا رو شکر به موقع به داد خودم رسیدم، شما هم به تراپیست مراجعه کنید کمکتون میکنه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خواستم تغییر کنم و کردم بدون دکتر بدون دارو و مطمئنم فقط و فقط لطف خدا کمکم کرد کافیه بخوای و شروع ک ...

عزمزمه مثلا چیکار کردی 

من اصلا هنوز مطمعن نشدم افسردگیه مشکلم ببین تمایلم به خواب زیاده نمیتونم درس بخونم مدتیه اینجوری شدم همش حواسم پرت میشه 

همش استرس دارم متوهمم اصلا

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
من افسردگی همراه با استرس و اضطراب شدید دارم هنوز کامل درمان نشدم تازه به یه روانپزشک مراجعه کردم ...

منم اینجوریم 

مثلا الان میشینم فکر میکنم نکنه این اتفاق بیوفته باز برام نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه

من یه مدت بیماری طولانی داشتم و بعد دچار افسدگی شدم، اما با cbt  و actدرمانش کردم، خودم روانشنا ...

شما نمیشناسی کسیو اینترنتی

شما نمیشناسی کسیو اینترنتی

حضوری که بهتره، کدوم شهرید؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
منم اینجوریم  مثلا الان میشینم فکر میکنم نکنه این اتفاق بیوفته باز برام نکنه اینجوری بشه نکنه ...

بهتره اول به یه روانشناس مراجعه کنین

شاید اصلا مشکل شما خیلی حاد نباشه ک نیاز ب دارو باشه

برای من روانشناسم تشخیص داد ک پیش روانپزشک برم

ولی هر وقت رفتین تموم حالت هایی ک دارین توضیح بدین

من دچار پنیک میشم و اشک هام دست خودم نبود خیلی شرایط بدی رو گذروندم خدا برا دشمنم هم نیاره..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

تغذیه خوبی داری؟؟؟

ن اصللاا میلم به هیچی نمیره

از اونطرف انگار توان اینو ندارم حتی کمرم صاف نگه دارم قوز نکنم در این حد اوضام بده

حضوری که بهتره، کدوم شهرید؟ 

خونواده جدی نمیگیرن بخاطر همین خواستم اینترنتی باشه 

بهتره اول به یه روانشناس مراجعه کنین شاید اصلا مشکل شما خیلی حاد نباشه ک نیاز ب دارو باشه برای من ...

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه مرسی 

عزیزم من وقتی  حالم خیلی بد میشهههه گریه میکنم کل صورتم انگار فلجه انگار خواب رفته باشه اینجوریه دستامم همینطور بی حس میشن اینم پنیکه؟

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه مرسی  عزیزم من وقتی  حالم خیلی بد میشهههه گریه میکنم کل ...

احتمالش هست ولی نمیدونم باز

امیدوارم ک شما هم ب زودی سلامتی کاملتون رو ب دست بیارین🤲🏻🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه مرسی  عزیزم من وقتی  حالم خیلی بد میشهههه گریه میکنم کل ...

کار ایشون خوبه، به هر کدام از مراجعین معرفی کردم راضی بودن، مشاوره ی تلفنی و مجازی هم دارن