سلام ب همگی ی خواهش دارم ازتون بیشترمون یجورایی اعتیاد پیداکردیم ب فصای نی نی سایت و هممونم میدونیم خیلی مطالب اینجا رومون تاثیرمیزاره خواهش میکنم جای انرژی منفی یا خبرای بد لطفا چیزای مثبت و اتفاقای خوب روب اشتراک بزارین لطفا . واقعا بعضی تاپیکاکنجکاومیشیم واردشون میشیم و تاثیرمنفی میزارن روزندگیامون خواهش میکنم لطفا هرچیزیو ب اشتراک نزارین باورکنین اینگ مرد همسایه خیانت میکنه زن همسایه دزده ب کسایی ک اینجان ربط نداره فقط انرژی منفیش توذهنمون میمونه خواهش میکنم بیاین خودمون رو اصلاح کنیم و انرژی منفی رو نشر ندیم من خودمم همیشه تاپیکام منفیه ولی از امروز ب بعد دیگ هیچگونه تاپیک منفی قرارنیست بزارم شاید تاپیکای مثبتم یک نفرو امیدوارکنه و روی زندگی خودمم تاثیرمیزاره ۱۰۰ درصد و بجای غیبتو و....چیزای اموزشی و شاد رو تاپیک بزنیم
محیط سایت خیلی سمی شده این فقط بخاطر تاپیک های منفی نیست،من چندین ساله که تو این سایت میچرخم ، یه کاربری دیگه داشتم که به تا به دلایلی اونو خودم بستم. چیزهایی که هست فقط تاپیکهای منفی نیست خیلی فراتر از اونه، قبلا ها مثلا یکی خریدهاشو میذاشت ادم لذت میبرد ، یکی غذا ، یکی سوال ،.... اصلا عالی بود، الان بعد اینکه از سایت هم میری بیرون اعصاب ادم خرد میشه، تاپیکهای خیلی سمی وجود داره، که مثلا میان خودی نشون بدن، اخه تو واقعیت هم ادمهای معروف فقط یه چند صباحی معروفن مجازی که جای خود داره، قول میدم که حتی ادم خیلی خیلی معروفی هم باشین اصلا هیچکس به اندازه یه سردرد سادش هم به شما ارزش نمیده، نمیدونم یهویی اعصابم خورد شد اخراش رو نوشتم
نه بابا زندگیتو الکی خراب نکن، ذات ادم اگه بد باشه هزار چشمی هم مراقبش باشی باز یه کاری میکنه، گیر نده به همسرت به قول معروف روش تو روت باز میشه و اگه احترام متقابل هم از بین بره دیگه اون زندگی به درد نمیخوره