2777
2789

مادرمم تو خونواده فقط اونو دوست داره

خونه همرو کردن تو شیشه

دیشب داداشم هر چی دوس داشت ب بابام گفت

گفت منو سرویس کردین فلان،من حقمو میخام

سرکار نمیره میگه منو بدنیا اوردین بابد کار کنید خرجمو بدید

۲۲سالشه سربازی رفت ادم شه،الاغ برگشت

منم یماهه جدا شدم اومدم خونه بابام

خیلی بده شرایط

بدبخت تر ازمنم هست؟

نمیدونم چی درسته

برم پیش دعانویس،مشاوره،چیکار کنم

همش ب مادرم میگه کی میمیرید من راحت شم

بابام سکته کنه این منو مادرمو میذاره کوچه 

خیلی نگران ایندمم

من خودم سرکار میرم

بابام بازنشستست

چیکار کنیم

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿  

غصه نخور حقوق بابات برای تو و مادرت میمونه 

به داداشتم پول ندید خودشو بکشه 🫤اه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه اجاره کن مستقل زندگی کن 

چرا همه اینو میگید تو همه تاپیکا ؟

خب اگه شرایط داشته باشه خودش انجامش میده 🤷‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بزارید خودکشی کنه 

عنتر😒

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بگن تورو بدنیا اوردیم درست ولی خودت از بین هزاران اسپرم زدی جلو و خواستی بدنیا بیای.اگر اینکارو نمیکردی الان جای تو یه بچه پروفسور داشتیم ما هم😐🤣

والاااا .

خیلی بهش رو دادن همچین شده.حالا هم محلش ندن درست میشه

یاشاسین آذربایجان💓✌