2777
2789
عنوان

بانوان مذهبی

111 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان.من تصمیم گرفتم چله ترک گناه برگزارکنم به صورت فردی،معین می کنن ازاین تاریخ تافلان تاریخ همون چهل روربعدانجام ندم.البته چون ممکنخ انجام بدی جریمم گذاشتم

مثلابرادروغ گفتن هربار۳۰۰استغفاربه نظرتون چندبارانجام بدم این گناهو حد استاندارده؟

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد بار توبه شکستی باز آ

پیامبر میفرمایند خدا کسانی که زیاد توبه میکنند را دوست دارد 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

شما نوشتی چند بار این گناهو انحام بدم؟ 

ببنید من تصمیم گرفتم ترک کنن.ولی  نااگاه انجام میدم.چندبارانجام بدم مشکلی نیس؟نمیشه ب نظرم ی شبه فوض شد

ببنید من تصمیم گرفتم ترک کنن.ولی  نااگاه انجام میدم.چندبارانجام بدم مشکلی نیس؟نمیشه ب نظرم ی شب ...

عوض

ببنید من تصمیم گرفتم ترک کنن.ولی  نااگاه انجام میدم.چندبارانجام بدم مشکلی نیس؟نمیشه ب نظرم ی شب ...

ن خب حدااقل تو این چله 4بار بیشتر انجام نده 

خب اگه قرار باشه همش انجام بدی ک دیگه چله ترک گناه نیس 

اونم ک میگم 4بار ن اینکه عمدی باشه تو نهایت سعیتو بکن 

شده با نشگون خودتو از احتمال انجام گناه دور کنی

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
ن خب حدااقل تو این چله 4بار بیشتر انجام نده  خب اگه قرار باشه همش انجام بدی ک دیگه چله ترک گنا ...

دروغ نمیشه😣

دوروزه ۷بارانجام دادم😭

ازاول شروع کنم؟

چکارکنم؟؟؟

انجام مدم ناخوداگاه

دروغ نمیشه😣 دوروزه ۷بارانجام دادم😭 ازاول شروع کنم؟ چکارکنم؟؟؟ انجام مدم ناخوداگاه

بله از اول شروع کن هرچله ای ک خراب کردی باید روزاشو از اول حساب کنی 

ببین من نمیدونم چ گناهیه اما اگه گناه جن سیه 

تنها نمون بهیچ وجه ب هیچ وجه شبا هم پایده روی کن و کتاب بخون و یجای ک تو دید باشی بخواب

اگه ن گناه دیگه ای ی کش ببند ب دستت تا خواستی انجام بذی کشتو محکم بکش بخوره بدستت 

صلوات بفرست و انجام نده

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
بله از اول شروع کن هرچله ای ک خراب کردی باید روزاشو از اول حساب کنی  ببین من نمیدونم چ گناهیه ...

ن خداروشکرهمچین گناهایی ندارم

دروغ وعیبت و..