2777
2789
عنوان

ازدواج

243 بازدید | 23 پست

بچه ها نمیدونم چرا انقدر سخته واسم تصمیم به ازدواج و جواب دادن همش میگم خب از کجا معلوم شاید از این بهتر هم واسم بیاد اون موقع چی؟نمیتونم راضی شم و جواب بدم اونم کسی که خیلی ساله دوستیم ولی چون انتخاب سن کم بوده الان میگم من اون زمان معیاردرستی نداشتم ولی گیر کردم اون به نظرش قطعی باید ازدواج کنیم 

درکت میکنم مثل منی 

منم همش باهرکی اشنا میشم شاید بهتر ازین باشه 

اصلا انگار راضی نمیشم ب هیچکس همش دنبال ادم بهتری هستم

عزیزم اگر دوستت داره قصد ازدواج داره و معیاراتو داره سخت نگیر بعدا پشیمون نشی

درکت میکنم مثل منی  منم همش باهرکی اشنا میشم شاید بهتر ازین باشه  اصلا انگار راضی نمیشم ...

تا حدودی معیارامو داره تا حدودی هم معیارهایی که الان با عقل الانم انتخاب میکنمو نداره و مشکلم دقیقا همینه. فقط از دوست داشتنش مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چچی نداره که میگی معیار نداره؟ جز دوس داشتن دیگه چی داره

کلا خط فکریش واسه نوع کار و ادامه درسش مث من نیس درس خونده دانشگاه خوبم خونده ولی انگار قیدشو زده من دلم میخواد تو محیط علمی باشه نوع کارش و وجهه اجتماعیش واسش مهم باشه ولی کلاااا تو این فضاها نیس کار خاصیم نمیکنه

کلا منطقی که فکر میکنم حس میکنم دنیامون فرق داره فقط چون از نوجوونی دوست بودیم انگار مجبوریم ادامه بدبم اون که راضیه ولی من انگار اگه ادامه ندم و ازدواج نکنم دلشو شکستم و این حرفا

کلا ی شخصیت پویا نداره منفعله. فقط از نظر مالی قوی هستن.جدیدا بعضی ملاک های ظاهریم واسم مهم شده

تا کار نداشته باشه ک اصلا نمیشه روش حساب کرد

دقیقا همین الان کارش اینه تا نصف شب بیداره صبم خواب بهشم‌میگم خب کار؟؟؟میگه بخوایم ازدواج کنیم‌میرم پیش بابام اونجا همیشه واسم هست

دقیقا همین الان کارش اینه تا نصف شب بیداره صبم خواب بهشم‌میگم خب کار؟؟؟میگه بخوایم ازدواج کنیم‌میرم ...

فک میکنم خودت دختر فعالی هستی ک این چیزا برات مهمه

دقیقا هم درست فک میکنی

پسر باید کاری باشه

من حتی پسری ک باباش کارخونه داره ولی خوده پسره کارنمیکنه هم روش حسابی نمیتونم بازکنم

واقعا گیر افتادم تو این وضعیت زورم نمیرسه تموم کنم چون همش فاز افسردگی میگیره

تو بهش وایسته شدی ازش فاصله بگیری قطعا دلت تنگ میشه دوباره بهش برمیگردی 

بهترین کار اینه ک تو دیگه کمتر بهش پیام بدی یکم فاصله بگیر

از طرفی هم ادم جدید اومد زندگیت ردش نکن

فک میکنم خودت دختر فعالی هستی ک این چیزا برات مهمه دقیقا هم درست فک میکنی پسر باید کاری باشه من ح ...

اره خودم فعالم تو درسم کلی برنامه دارم تا جایی که بتونم کار دانشجویی حتی میگیرم نه اینکه لنگ پول باشم نیستم واقعا چون پولیم نمیشه این کارا ولی اگر پیش بیاد نه نمیگم فعالم کلا. بعد دارم دیوونه میشم که این اینجوری میکنه مخصوصا که بعدا با بقیه دامادا مقایسه میشه واقعا ازار دهندس این مورد

تو بهش وایسته شدی ازش فاصله بگیری قطعا دلت تنگ میشه دوباره بهش برمیگردی  بهترین کار اینه ک تو ...

عذاب وجدان اونو میگیرم چیکارکنم؟ همه فکرم اینه اون لطمه میخوره بعد