2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
اره خودم فعالم تو درسم کلی برنامه دارم تا جایی که بتونم کار دانشجویی حتی میگیرم نه اینکه لنگ پول باش ...

عزیزم ب مقایسه و اینا کاری نداشته باش

مهم خودتی ببین میتونی با اعتماد ب نفس و سربلندی کنارش باشی و به همه معرفیش کنی ب عنوان شوهر یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب مقایسه و اینا کاری نداشته باش مهم خودتی ببین میتونی با اعتماد ب نفس و سربلندی کنارش باشی و ...

والا تا الان میتونستم به خودم امیدواری بدم بگم حالا تشویقش کنم راه میوفته . ولی متاسفانه به نحوی مقایسه شد تو خونواده و کلااااا به هم ریختم من کلا خراب شد همه چی واسم

والا تا الان میتونستم به خودم امیدواری بدم بگم حالا تشویقش کنم راه میوفته . ولی متاسفانه به نحوی مقا ...

من هربار از کسی خوشم اومد ولی دودل بودم  ک مناسبم هست یا نه

دعای توسل نیت کردم و روزی دوبار خوندم کمتر از دوهفته خدا نشونم داد ک خوبن یا نه

تو هم میتونی امتحان کنی

یا با صلوات 

ببین بسپار ب خدا وقتی خودت نمیتونی درست تصمیم بگیری

اگر مسئولیت پذیر و کاری نیست فراموشش کن  چون واقعا مسئولیت پذیر بودن برای یک مرد خیلی مهمه

بعید میدونم باشه ولی اصرار داره که ازدواج کنیم کار میکنم من مشکلی واسه کار کردن ندارم

من هربار از کسی خوشم اومد ولی دودل بودم  ک مناسبم هست یا نه دعای توسل نیت کردم و روزی دوبار خو ...

ممنونم اتفاقا این مدت خیلی دنبال دعا و قران بودم میخونم حتما