بچه ها نمیدونم چرا انقدر سخته واسم تصمیم به ازدواج و جواب دادن همش میگم خب از کجا معلوم شاید از این بهتر هم واسم بیاد اون موقع چی؟نمیتونم راضی شم و جواب بدم اونم کسی که خیلی ساله دوستیم ولی چون انتخاب سن کم بوده الان میگم من اون زمان معیاردرستی نداشتم ولی گیر کردم اون به نظرش قطعی باید ازدواج کنیم
کلا خط فکریش واسه نوع کار و ادامه درسش مث من نیس درس خونده دانشگاه خوبم خونده ولی انگار قیدشو زده من دلم میخواد تو محیط علمی باشه نوع کارش و وجهه اجتماعیش واسش مهم باشه ولی کلاااا تو این فضاها نیس کار خاصیم نمیکنه
کلا منطقی که فکر میکنم حس میکنم دنیامون فرق داره فقط چون از نوجوونی دوست بودیم انگار مجبوریم ادامه بدبم اون که راضیه ولی من انگار اگه ادامه ندم و ازدواج نکنم دلشو شکستم و این حرفا
فک میکنم خودت دختر فعالی هستی ک این چیزا برات مهمه دقیقا هم درست فک میکنی پسر باید کاری باشه من ح ...
اره خودم فعالم تو درسم کلی برنامه دارم تا جایی که بتونم کار دانشجویی حتی میگیرم نه اینکه لنگ پول باشم نیستم واقعا چون پولیم نمیشه این کارا ولی اگر پیش بیاد نه نمیگم فعالم کلا. بعد دارم دیوونه میشم که این اینجوری میکنه مخصوصا که بعدا با بقیه دامادا مقایسه میشه واقعا ازار دهندس این مورد