2777
2789

داییه من خیلی پسردوست بود 

دوس داش بجه اولش پسر باشه

ولی بچه اول دختر ب دنیا اومد و بعد اون چنددد سال بچه دار نشدن

زمان قدیم خب همه بچه ها پشت هم بودن و داییم خیلی غصه پسرنداشتنش رو مبخورد

زنداییمم ی ادم دردری ک همش فکر دوست و همسایه اش بود ک بره بیرون

(دختردایی من متولد هفتاد )

خلاصه دختردایی من با یه خلع بزرگی بزرگ شد

داییم ب شدت سخت گیر بود و یادمه دخترداییم نه سالش ک شد میفگت حتما باید چادر بپوشی

هیچ عشق و محبتی هم نبود

دخترداییم وقتی ۱۵ سالش شد عاشق ی پسره شد و خیلی سریع با هم ازدواج کردن

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش چی شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

از این جریان بوی خوبی نمیاد ... ازدواج تو ۱۵ سالگی ؟ چطور داییت اجازه داد مگه نمیگی سخت گیر بود؟ ادامشچ بگو کنجکاومممم

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

لایک

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

میگفت شوهرم اصلا بهم نمیگخ چیکار بکنم چیکار نکنم

خیلی خوشحال بود و ذوق داش

ولی خونوادش مخالف بودن میگفتن پسر خوبی نیس

ک واقعا هم نبود

ب مرور دعواهاشون شروع شد

پسره کار نمبکرد هر کاری میرفت دو ماه نشده میومد بیرون

همه جا بدهکاری داش

بیخیال بود

مسئولیت پذیر نبود

دخترداییم تحمل میکرد تا اینکه دید شوهرش بهش خیانت کرده

میگفت رفتم خونه شوهرمو اون زنه رو رو رو تخت خودم ذیدم

دیگه طاقت نیاورد

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

اومد خونه پدرش و گفت طلاق میخوام 

پدرش یعنی داییم کلیییی منت گذاشت ک بفرما اینم شوهر کردنت و 

خلاصه ی جو بدی بود

شوهرش هم خیلی ریلکس گفت باشه منو نمیخوای طلاق

من همینم 

خب

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بعد دو سه ماه کشمکش و درگیری طلاق گرفتن

همه جهز برگشت خونه داییم

جایی نداشتن یکی از اتاقا جا دادن 

دخترداییم تختشو ی روز تو حیاط اتیش زد

داییم نمیزاش دیگه بیرون بره و میگفت ابرومونو بردی

دخترداییم همش خونه خونه 

افسزده شده بود ب شدتتتت لاغر شده بود

طاقت نیاورد و با قرص خودکشی کرد