2777
2789
عنوان

خوشگلن+عکس

262 بازدید | 16 پست

خوارم که کلاس هفتمه داره واسه بازارشان زیورآلات درست میکنه ببینید اصلا قشنگن؟ارزششو داره که ببره برای فروش؟؟؟؟

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

ببره ضرر نداره بچه ها بعضیاشون دوس دارن می‌خرن 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوبه، تشویقش کنید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اون بلندا با مهره های ریز خیلی خوشگلن میشن با ساعت موچی 

اره از اونام زیاد درست میکنه ساده ان و قشنگ بنظرم

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

از بین اون ستا گردن بند اون ک ریزه مرواریداش پایینه رو از کجا اورده؟؟ مرواریداشو... 

خیلی زیباس

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
از بین اون ستا گردن بند اون ک ریزه مرواریداش پایینه رو از کجا اورده؟؟ مرواریداشو...  خیلی زیبا ...

اون ست هارو میگی که صورتی هستن و مرواریدای قرمز که به شکل گیلاسن؟ 

اون ست هارو میگی که صورتی هستن و مرواریدای قرمز که به شکل گیلاسن؟ 

نههه اون سه تا گردنبند ک کنار هم هستن... 

یکی مرواریده یکیم شبیه اسمارتیزه یکیم خیلیییی ریزه مروایداش .. خیلی ترند شده تازگیا

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
نههه اون سه تا گردنبند ک کنار هم هستن...  یکی مرواریده یکیم شبیه اسمارتیزه یکیم خیلیییی ریزه م ...

اها از بین اون سه تا کردند که اولی مرواریدهای سبزشو خودش داشت و صورتی هارم از مغازه کوفته و اون اسمارتیز شکل هارم خودش داش و آخرین گردنبند که دونه هاش ریزه رو از مغازه باز گرفته و یه پلاک فلفل شکل هم داره که اونم از کش موی سرش جدا کرده گلم

عیجاانم عزیزم زیبان☺️ مدلهای بیشتریم میتونه درس کنه  بزن تو نت طریقه درس کردنشم اموزش داده..

بله میخاد درست کن گلم مرسی عزیزم🥰😘

اها از بین اون سه تا کردند که اولی مرواریدهای سبزشو خودش داشت و صورتی هارم از مغازه کوفته و اون اسما ...

من همون دونه ریزه رو میخوام برم مغازه چی بگم؟؟