2821
2789
عنوان

خوشگلن+عکس

263 بازدید | 16 پست

خوارم که کلاس هفتمه داره واسه بازارشان زیورآلات درست میکنه ببینید اصلا قشنگن؟ارزششو داره که ببره برای فروش؟؟؟؟

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

ببره ضرر نداره بچه ها بعضیاشون دوس دارن می‌خرن 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون بلندا با مهره های ریز خیلی خوشگلن میشن با ساعت موچی 

اره از اونام زیاد درست میکنه ساده ان و قشنگ بنظرم

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

از بین اون ستا گردن بند اون ک ریزه مرواریداش پایینه رو از کجا اورده؟؟ مرواریداشو... 

خیلی زیباس

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
از بین اون ستا گردن بند اون ک ریزه مرواریداش پایینه رو از کجا اورده؟؟ مرواریداشو...  خیلی زیبا ...

اون ست هارو میگی که صورتی هستن و مرواریدای قرمز که به شکل گیلاسن؟ 

اون ست هارو میگی که صورتی هستن و مرواریدای قرمز که به شکل گیلاسن؟ 

نههه اون سه تا گردنبند ک کنار هم هستن... 

یکی مرواریده یکیم شبیه اسمارتیزه یکیم خیلیییی ریزه مروایداش .. خیلی ترند شده تازگیا

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
نههه اون سه تا گردنبند ک کنار هم هستن...  یکی مرواریده یکیم شبیه اسمارتیزه یکیم خیلیییی ریزه م ...

اها از بین اون سه تا کردند که اولی مرواریدهای سبزشو خودش داشت و صورتی هارم از مغازه کوفته و اون اسمارتیز شکل هارم خودش داش و آخرین گردنبند که دونه هاش ریزه رو از مغازه باز گرفته و یه پلاک فلفل شکل هم داره که اونم از کش موی سرش جدا کرده گلم

عیجاانم عزیزم زیبان☺️ مدلهای بیشتریم میتونه درس کنه  بزن تو نت طریقه درس کردنشم اموزش داده..

بله میخاد درست کن گلم مرسی عزیزم🥰😘

اها از بین اون سه تا کردند که اولی مرواریدهای سبزشو خودش داشت و صورتی هارم از مغازه کوفته و اون اسما ...

من همون دونه ریزه رو میخوام برم مغازه چی بگم؟؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز