kelodi مدیر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1357 عنوان خوشگلن+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 16 پست خوارم که کلاس هفتمه داره واسه بازارشان زیورآلات درست میکنه ببینید اصلا قشنگن؟ارزششو داره که ببره برای فروش؟؟؟؟ چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 1402/11/13 | 14:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1357 من همون دونه ریزه رو میخوام برم مغازه چی بگم؟؟ من با خواهرم که رفتم مغازه اصلا اسمشو نگفتم گذاشته بود بین مرواریدا از اونجا من گفتم از اونا داد میدونی تو رفتی مغازه از وسایلام اسکرین شات بگیر یا برو تو نت بزن گردنبند منجوق پینترستی واست میاره برو تو مغازه عکسو نشون بده بهت میده چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
همشنمیدونمچیبنویسم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3478 من با خواهرم که رفتم مغازه اصلا اسمشو نگفتم گذاشته بود بین مرواریدا از اونجا من گفتم از اونا داد مید ... مرسیییی گل همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️