2777
2789

شاید برای خیلی ها پیش اومده که عاشق شدن و نرسیدن و اتفاقا به نفعشونم بوده این نرسیدن، حالا دلیله نرسیدن مهم نیست.مهم اون حسیه که دیگه نمیره و بهت اجازه هم نمیده بری سمت یه حس جدید.یه آدم جدید

به مرورزمان همه چیز عوض میشه حتی حست...

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید واقع بین بود چه میشه کرد خیلی سخته اما یه روزی خنثی میشی

اخه تبدیل شده به یه حسرت.بعضی وقتا تو خونم میبینمش انگاری.یه جورایی تو خیالم باهاش زندگی میکنم

اره شاید ولی اگه قرار باشه چن سال طول بکشه چی

بازم ارزششو داره چون حست به کسی هیچ حسی بهت نداره عوض میشه مطمعن باش

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
فقط هنوز پیداش نکردی یکی از اون بهتر میاد  از اون فقط یه خاطره ازش تو ذهنت میمونه  خاصیت ...

آرا هستن.حتی دیدم و آشنا شدم.مشکل قلبه منکه که زیادی وفاداره به اون حس

اخه تبدیل شده به یه حسرت.بعضی وقتا تو خونم میبینمش انگاری.یه جورایی تو خیالم باهاش زندگی میکنم

زمان میبره تا بخواد فراموشت بشه 

وقتی میبینی ناخودآگاه رفتی تو فکرش ذهنتو منحرف کن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫