2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعداز عید میادپایین الان بالابودمن فروختم

به پولت احتیاج داشتی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بخاطر انتخابت هم که شده میارن پایین احتمالا البته قیمت جهانی طلا رفته بالا ، به اونم هست 

گذشت اون زمان که رای من و شما ذره ای براشون مهم بود

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

والا دم عید هر سال دلار و طلا رو گرون میکنن

ملت از ترسشون میرن میخرن، اینجوری ریال رو از دست مردم درمیارن و عیدی کارکنان رو تامین میکنن

اوایل بهار ارزون میکنن و ملت از ترسشون میفروشن و اینجوری ارز و طلا رو هم پس میگیرن و بودجه رو تامین میکنن

کلی هم دم عید آزمون استخدامی میذارن و اینجوری چندرغاز پول رو از دست ملت درمیارن

ولی ملت باز درس نمیگیرن

و ملتی که از تاریخ درس نگیره محکوم به تکراره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

نه تو مملکت ما همه‌چیز گرون میشه ولی ارزون نه 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...