2777
2789

این پیامو بهم داد(صبح ساعت چهار)بعد همون شب سره یه چیزه چرت پشت گوشی گفتم پشیمونم ازینکه باهاتم هیچ ویژگیه خوبی نداری💔بعدم خدافظی کردم الان سه چهار روزه بعده اون زنگ هیچ خبری ازش نیست که نیست...اینو بگم متاسفانه باره اولم نبود که خوردش میکردم💔اما نمیدونم مقصر کی بود مثلا بهم میگفت برم فلان جا رسیدم پیام میدم ۱۲شب پیام داد بخواب فردا حرف میزنیم یا مثلا یه وقتایی دیر زنگ میزد🥺حالا دوستام میگن اشتباه کردی شاید کار داشته من چیکار کنم بچه ها..چند سری قهر کردم خودم برگشتم الان چجوری برگردم رومم نمیشه

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

خب واقعا کارش زشت بودع ک بت خبر نمیدادع

ب نظرم اصن بش پیم نده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هیچی برنگرد.مگه نمیگی خوردش میکردی و حس میکنی تلف شدی تو رابطه برنگرد. رابطع اصول و قانون داره. نمیشه بزنی بشکنی و بارها تکرار کنی بعد بگی عه ببخشید اشتباه شد . یا نباید بعد چند بار اون حرکتو دوباره انجام بدی یا هم بری دنبال زندگی خودت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنگرد التماس نکن بزا خودش بهت پیام بده همیشه تو رفتی سراغ ش الان هم منتظر تو هست

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

خب باید واقعه بینانه باشی

شاید واقعا کار داشته و نتونسته بهت خبر بده

پیش میاد اینجور مسائل

من خودمم تو موقعیت تو بودم، قرار بود رسید خونه حرف بزنیم

اما وقتی رسید خونه گفت خسته ام میخوام بخابم، منم چیزی نگفتم

اما خب فرداش حرف زدیم

رفتار بعدش هم مهمه

وقتی ب یه پسره مدام بچسبی مدام پیام بدی مدام چکش کنی و اصرار ب زنگ و پیام داشته باشی خودش میره ضمن اینکه بی احترامی هم بش کردی قبل شروع رابطه کتاب بخون راجب مردا کلا مردا با زنا فرق دارن 

گاهی از این که خودمونو برای طرف مقابل بگیریم یا گیرهای عجیب غریب بهش بدیم ویا شخصیتش رو خورد کنیم و اونم با این وجود بیاد نازت رو بکشه لــــــــذت میبریم ،اما.....

یه روزی میرسه که اون یه نفر یه تلنگر بهش میخوره و با خودش میگه دیگه بسته...

و در عین ناباوری درو باز میکنه و میره و حتی پشت سرش هم نگاه نمیکنه،چرا ما خانما فکر میکنیم هر کاریم کنیم اون باید بیاد منت کشی؟و اینکه ناز زیادی و حرف تلخ بودن آدم از یه جایی به بعد طرف رو اونقدر خسته میکنه که دیگه نه به زیباییت توجه میکنه نه به موقعیت و خانواده و فقط میره

شما بزرگ نشدی شما به رابطه برنگرد.‌قبل شروع رابطه تو اینستا دکتر محمد قربانی علی قره داغی و مریم آقایی رو فالو کن یکم سیاست یاد بگیر بعدتصمیم بگیر اینطوری فقط گند میزنی

گاهی از این که خودمونو برای طرف مقابل بگیریم یا گیرهای عجیب غریب بهش بدیم ویا شخصیتش رو خورد کنیم و ...

دقیقا همین بود عزیزم🥺الان چیکار کنم..برگردم؟آخه چند بار اینطوری بوده که فهمیدم مقصرم و برگشتم حس میکنم ضایع میشم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱