2777
2789

میگه مادرم دوشب دوشب با خاله ام پیش مادربزرگم میمونه کارهای مادربزرگم انجام میده آشپزی تعویض پوشک خرید کلا همه چی بعد کارت مادربزرگش دست مامانشه مامانش هم پولدار نیس میگه گاهی از پول مادربزرگ برمیداره بنظر شما دیدگاهتان چیه مادر دوستم ۶۲ سالش و مادرش ۸۲

کار اشتباه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادره داره زحمت مادر بزرگه رو میکشه حقش هست اما با اجازه مادرش برداشت کنه اگ بخوان پرستار بگیرن پسراش باید هزینه کنن که کلی هزینه پرستار میشه یا دور از جون فوت بشن پوله دو قسمت میرسه به پسرا یا عروس ویک قسمت برا دخترا 

همسایم یه دختر مجرد ۵۰ ساله داره که

کلی زحمت این پدرو میکشید یک روز نبود از کار بیاد چای وناهارش آماده نباشه  پدره پسته که محصول باغش بوده رو  میفروشه ومیزاره حسابش دخترش میگه یه مقدار میزدی حساب من لازم دارم پدره هم میگه چشم حالا رفتم بانک میزنم حسابت 

پدره  حالش بد میشه میره بیمارستان وبستری میشه وبعد یک هفته فوت میشه  بعد دختره گفت کل پول پدرم قانونی بین بچها تقسیم شده پسرا ۲۰ تومن دخترا ۹ تومن  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭