2777
2789

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله کسایی که لیاقت دارن بچه دار شن ولی بنظرم حسادت خوب نیست خودش باعث میشه آدم از خواسته ش فاصله بگیره و فوکوسش روی دیگران باشه و سطح  انرژی خودشو بیاره پایین

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
نه نمیشن ،مشکل ناباروری دارن

به نظرم بهش فکر نکن و برات مهم نباشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قلبم میگیرف.توی جمع اعتماد بنفس نداشتم اصن حرف نمیزدم یه گوشه می‌نشینم بقیه رو تماشا می‌کردم حسرت میخوردم بعدم میومدم خونه گریه میکردم .خداروشکرکه اون دوران تموم شد والان دوتا فرشتمو خوابوندم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

زمانی که هرچی تلاش میکردم و باردار نمی‌شدم.. وقتی بچه میدیدم تا خود صبح یواشکی گریه میکردم

امروز یه مهمونی بودم یکی از فامیلای شوهرم پانزده سال بچه دار نمیشه دختر خیلی خیلی خوبی هم هست ،یه نوزاد  اومد تو مهمونی ،این دختره اصلا یه نگاه هم بهش نکرد،دلم خیلی براش شکست ،حالم خیلی بد شد ،خیلی غصه خوردم