2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بدیاش فکر کن ولی راهی نیست ک بتونی فراموشش کنی

من هر کاری بگی کردم و نشد الان از عروسی اومدم خودمو اونو دائم بجای عروس و دوماد تصور میکروم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

اینجور رابطه ها واسه هممون پیش میاد که تهش جدایی و درده و میخواد بهمون چیزایی رو یاد بده قویمون کنه بهمون یادآوری کنه قدر خودمونو بدونیم و اینکه یاد بگیریم چطور با جنس مخالف ارتباط بگیریم جنس مخالفو بلد شیم 

بهترین راه اینه رو خودت فوکوس کنی و خودسازی کنی وابستگی زمانی پیش میاد که تو خودتو دوست نداری اولویت یکی دیگست پس باید اول رابطتو با خودت اوکی کنی بعدش کائنات آدم مناسبو جلو راهت میزاره 

فک نکن همه باید با آدم اول زندگیشون ابدی شن 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
تنها راه جایگزین ‌کرده  درست نیست ولی قطعیه🤌

قطعی نیست اصلا وقتی یکی دیگه رو دوست داشته باشی نمیشه شاید وقتت پر بشه کمتر فک کنی ولی فرانوش نه یا شایدم بیشتر یادش بیوفتی

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

قطعی نیست اصلا وقتی یکی دیگه رو دوست داشته باشی نمیشه شاید وقتت پر بشه کمتر فک کنی ولی فرانوش نه یا ...

من که با اومدن نفر جدید ،کامل فراموش کردم و متنفر شدم و واقعا چشمم باز شد فهمیدم اصلا ارزش نداشته و خیلی پایین تر بوده 

من که با اومدن نفر جدید ،کامل فراموش کردم و متنفر شدم و واقعا چشمم باز شد فهمیدم اصلا ارزش نداشته و ...

عاشقش نبودی یا شایدم از خوش شانسیت بوده من ک یکی دیگرو میخواستم جایگزین کنم دائم اسم اونو اشتباه میگفتمو با هر حرفش یاده اون میوفتادم

بدی هاش به چشم نمیااااد

بدیه دوست داشتن و عاشق شدن همینه دیگه همش فکر میکنی اون بهترینهههه

من نتونستم فراموشش کنم نمیتونم الکی بگم فلان کن فلان کن چون فرقی نمیکنه ولی بازم ب خودت مربوطه من ضعیف بودم شاید تو بهتر از من باشی 

رو خودت کار کن قشنگم