2777
2789
عنوان

امشب تولدشه💔🥺اما نامردی کردم

474 بازدید | 29 پست

تبریک بگم؟دو سه روزه کات کردیم🥺خودم زود ناراحت شدم سره یه چیزه الکی هعی پشت گوشی گفتم کاری نداری میخوام برم گفت کجاااا با تعجب... گفتم پشیمونم ازینکه باهاتم هیچ ویژگیه خوبی نداری💔اونم با صدای گرفته گفت عه گفتم آره بعدم گفتم خدافظ و قطع کردم💔🥺بیشتر به خاطر اینکه وضعش خوب نیست (مالی)سرد شدم...نمیدونم چرا یهو آخه قبلش برام مهم نبود...برای تولده پارسالم خیلی لحظه شماری میکرد اما کادویی بهم نداد ولی با شوقو ذوق زنگ زده بود و تبریک گفت🥺 هنوزم دوسش دارم اما حرفای خیلی بدی زدم خیلی خوردش کردم..از طرفی چند سری خودم قهر کردم بعد متوجه شدم تقصیر کار خودمم پیام دادم آشتی کردیم اما این سری ام بدم ضایع میشم؟🥺💔

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم برات وقتی که طرفتو دوست داشتی بخاطر پول ولش کردی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بنظر میاد بیشتر وابسته ای

چون وقتی همه چیز ارومه مغزت میگه مناسب نیست

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

فقط وضع مالی؟! پس الان منو شوهرم باید هزار بار جدا می‌شدیم شوهر منم نه سالگرد نه تولد و مهروز زن هیچکدومو کادو نداد اما تبریک خوبی می‌گفت خب وضع مالی خوبی نداشته مقصر که نیست نتوانسته بخره مهم اینه دلمون در کنار هم شاد باشه 😉