2777
2789
عنوان

خاستگار

316 بازدید | 16 پست

سلام بچه  ها من با مامانم رفته بودم سونو بدم ی خانمه همش داشت نگامون می‌کرد تا اینک ما صندلی خالی شد نشستیم پیشش حرف انداخت و فلان ک از دخترت خوشم اومده مادرمنم ب زور شمارشو داد زنه هی پیگیر شد و بعد چند هفته مامانم راصی شد بریم بیرون باهاشون حالا من یجوری دو دلم بهشون بگم بریم کافه زنگ زده گفته کجا همو ببینیم خانمه مامانم گفته فلان خیابون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافه ای جایی قرار میذاشتید یا میگفتید بیان خونتون،میرید خیابون چیکار کنید اخه

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
همون از مامانم پرسیده ک کجا همو ببینیم مامانم گفته فلان خیابون حالا نبرن جایی من ناراحت میشم

نرو به نظرم ارزشتو پایین نیار اگه بخواد میان رسما خواستگاری خونه تون

منم تو بیمارستان دیده بود مامان خواستگارم هم اتاقی مادربزرگم بود قرار گذاشتن یه شب اومدن خواستگاری رسما

۵۰۰ تومن هم داده بود شیرینی آجیلی

منم دیدم مناسب من نیست جواب رد دادم 

بابامم گفت حالا زوده برای تو

خب باید خودشون ببرن درسته؟؟ ی تعارف بزنن

باید همین کارو بکنن چون اشیا خرید و فروش نمیکنید که کنار خیابون

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °