2777
2789
عنوان

خانمایی که جلوگیری با قرص دارید

183 بازدید | 16 پست

فقط از این روش استفاده میکنید؟

یا روش دیگه ای هم اضافه میکنید

ببخشید دیگه نیاز به جلوگیری نیست؟

و اینکه من دوره اولم هست از این قرصا استفاده میکنم. الان ایمن سازی شده یا باید جلوگیری کنم

هنوز یه ورق تموم نشده

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه اول باید با یه روش دیگه هم جلوگیری کنی چون اثر نداره. از ماه دوم اثر داره

ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردم

الان میتونم اورژانسی بخورم؟

در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردم الان میتونم اورژانسی بخورم؟ در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن

والا اورژانسی باید بلافاصله بعد رابطه بخوری نهایتاا تا ۳ روز میگن مهلت هست ولی خب احتمال تاثیرگذاریش پایین میاد. الان واسه شما شاید دیر باشه.

حواست هم باشه قرص اورژانسی فقط و فقط سالی یک یا دوبار مجاز به استفاده هستی. بیشتر نهه

ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردم الان میتونم اورژانسی بخورم؟ در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن

عوارض نداره هرشب قرص میخوری؟همینطوری میگن دیر اقدام به بارداری کنی سخت میشه و...چ برسه به اینکه ازین قرصابخوری

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
والا اورژانسی باید بلافاصله بعد رابطه بخوری نهایتاا تا ۳ روز میگن مهلت هست ولی خب احتمال تاثیرگذاریش ...

معذرت میخوام ۶ ساعت از رابطه ام گذشته

الان میتونم اورژانسی بخورم

یک ساعت دیگه همون ال دی

عوارض نداره هرشب قرص میخوری؟همینطوری میگن دیر اقدام به بارداری کنی سخت میشه و...چ برسه به اینکه ازین ...

من هرگز بچه نمیخوام هرگز

۲ تا دسته گل دارم شکرخدا