مترو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1883 عنوان خانمایی که جلوگیری با قرص دارید 183 بازدید | 16 پست فقط از این روش استفاده میکنید؟یا روش دیگه ای هم اضافه میکنیدببخشید دیگه نیاز به جلوگیری نیست؟و اینکه من دوره اولم هست از این قرصا استفاده میکنم. الان ایمن سازی شده یا باید جلوگیری کنمهنوز یه ورق تموم نشده من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی 1402/11/12 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پول_خوشبختی_میاره عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 4144 ماه اول باید با یه روش دیگه هم جلوگیری کنی چون اثر نداره.از ماه دوم اثر داره
tanhaaa3 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 8542 من استفاده ندارم.مگه هر روز هر روزه چرا خودمو آلوده کنم.ک ا ....استفاده دارم .خیلی هم بهتره و بهداشتی تره.
کلاهی_برای_باران عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 1716 نه روش دیگه ای لازم نیست سعی کن هر شب سر ساعت مشخص بخوریاز همون دوره اول ایمن سازی شده 🩵«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»🩵
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20211 عزیزم ماه اول رو نمیدونم ولی قرص بندازی دیگه لازم نیست جور دیگه جلوگیری کنی
14mahtab14 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 1547 چه قرصیه ؟؟یعنی ی بسته بخوری دیگه نیازی نیست جلوگیری کنی؟ 🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹 ❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
مترو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1883 ماه اول باید با یه روش دیگه هم جلوگیری کنی چون اثر نداره. از ماه دوم اثر داره ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردمالان میتونم اورژانسی بخورم؟در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
مادرمهناومهدی عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 554 البته شنیدم قرسغرو جوری میسازن که اثر نداشته باشه یعنی با مصرف قرص تنها حامله میشی،بنظرم هم قرص هم جلوگیری طبیعی مطمئن تره
14mahtab14 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 1547 وای من تو این زمینها خیلی تعطیلم بااینکه ازدواجم کردم 🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹 ❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
پول_خوشبختی_میاره عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 4144 ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردم الان میتونم اورژانسی بخورم؟ در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن والا اورژانسی باید بلافاصله بعد رابطه بخوری نهایتاا تا ۳ روز میگن مهلت هست ولی خب احتمال تاثیرگذاریش پایین میاد. الان واسه شما شاید دیر باشه.حواست هم باشه قرص اورژانسی فقط و فقط سالی یک یا دوبار مجاز به استفاده هستی. بیشتر نهه
مادرمهناومهدی عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 554 ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردم الان میتونم اورژانسی بخورم؟ در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن قرص اورژانسی فقط تا 72ساعت بعد از رابطه تاثیر داره
14mahtab14 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 1547 ببخشید من ماه اول رو رعایت نکردم الان میتونم اورژانسی بخورم؟ در عین اینکه هر شب یه ال دی هم میخورن عوارض نداره هرشب قرص میخوری؟همینطوری میگن دیر اقدام به بارداری کنی سخت میشه و...چ برسه به اینکه ازین قرصابخوری 🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹 ❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
مترو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1883 والا اورژانسی باید بلافاصله بعد رابطه بخوری نهایتاا تا ۳ روز میگن مهلت هست ولی خب احتمال تاثیرگذاریش ... معذرت میخوام ۶ ساعت از رابطه ام گذشتهالان میتونم اورژانسی بخورمیک ساعت دیگه همون ال دی من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
مترو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1883 عوارض نداره هرشب قرص میخوری؟همینطوری میگن دیر اقدام به بارداری کنی سخت میشه و...چ برسه به اینکه ازین ... من هرگز بچه نمیخوام هرگز۲ تا دسته گل دارم شکرخدا من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی