2777
2789

کارم عکاسیه  عروسیه

ینی میرم تو عروسیا

خالم تازه چندروز  فوت  شده

بعد همکارام  میدوننن  فوت  شده

بخوام برم  برا  کارم تو  عروسیا   زشت  نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوای که برقصی ولی میخوای نرو بزار یه هفتمش بدن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خدا رحمتش کنه عزیزم .

ولی به نظرم اشکالی نداره بعد از چند روزی بری سرکارت .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

خدا بیامرزدش

تا هفتم نرو

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

اگه به حضورت نیاز هست حتما برو، و اگه میری نیاز نیست ی قیافه ماتم زده به خودت بگیری چون اون عروس و داماد یکی از بهترین روزاشون رو تجربه میکنن و شما به عنوان عکاس باید پرانرژی و بشاش باشی

عزیزم  خدا رحمتش کنه ...شغلت اینه برای رقص و آواز که نمیری هر چیزی جای خودش مسائل رو با هم قاطی ...

بخوام برم تو عروسی  لباس مشکی  بپوشم بد نیست؟

خودم خوشم نمیاد مشکی  بپوشم تو عروسی مردم

ولی جلو همکارام خجالت میکشم

حااالا میگن خالش مرده  لباس  رنگی میپوشه

بخوام برم تو عروسی  لباس مشکی  بپوشم بد نیست؟ خودم خوشم نمیاد مشکی  بپوشم تو عروسی م ...

عزیزم تو خونه یا جلوی خانواده خاله ی مرحومت رعایت کن و مشکی بپوش ولی سر کار شرایط فرق میکنه فرض کن شغلت پرستاری بود باید یونیفرم مخصوص بیمارستان رو سر کار بپوشی که رنگش سفیده  الانم فرقی نمیکنه لباس مناسب کارت رو بپوش اونی که شعور داشته باشه تشخیص میده اون کسی هم که درک نداشته باشه یک سال سیاه بپوشی بازم نمیفهمه و در ضمن عزاداری تو قلب آدمه نه تو لباس 

بخوام برم تو عروسی  لباس مشکی  بپوشم بد نیست؟ خودم خوشم نمیاد مشکی  بپوشم تو عروسی م ...

من وقتی پدر عزیزم رو یک سال پیش از دست دادم تا هفت روزی که خونه ی پدر نازنینم مراسم بود سیاه پوشیدم بعد از هفت روز اومدم خونه خودم که یه شهر دیگه است قلبم بی تاب ترین بود ولی تو خونه ی خودم لباس مشکی نپوشیدم چون بیشتر داغونم میکرد ....البته دوباره مراسم چهلم و سالگرد سیاه پوشیدم  الان یکسال گذشته و قلب من تکه تکه است از دلتنگی پدر عزیزم ....میخوام بهت بگم به وقتش عزاداری کن به وقتش زندگی و کار