2777
2789
عنوان

ینی هیچوقت نشد که من به چشمش بیام؟

142 بازدید | 21 پست

من ناراحت نیستم

از بچگیم دوسش داشتم.از اون دختربازای قهااااره.دانسجوی پزشکیه. ازم شش سال بزرگتره.خودم ۲ماه دیگه بیست ساله میشم.

همیشه با کلییی آدم پریده.ولی با خودم میگفتم خب پسرا اکثرا اینطورین.میگفتم همشون همینن این‌یکم بیشتر.میدونم الان‌میگین تو بچه ای و درس بخون و فلان کن.ولی خب همسنای من تو  کل کشور اکثرا چندتا رابطه تجربه کردن.من اما تنها رابطم این بود.این هم نه به این صورت که خودش بدونه یا یه همچین چیزایی.حتی من باهاش خیلی هم کلام نشدم!ولی خب یه جورایی خوشم میومد ازش.هم از لحاظ ظاهری هم اینکه خیلی خوش اخلاق و خوش رفتار و خوبه و در کل می‌پسندید.چند ماهی بود اینستاشو دی اکتیو کزده بود.دیروز فهمیدم دوباره باز کرده و یه قلب خالی هم گذاشته تو بیوش.  

خودشو خانوادش همیشه جوری رفتار میکردن که به منو خانواده ام یه جورایی بگن منو براش زیرنظر دارن. به خاطر این ناراحتم که اگه قصدش همچین چیزی بود چرا همچین رفتارهایی کردن که منم با خودم بگم آره من قراره باهاش ازدواج کنم.نخ منظورم این نیست که مثلا طرف خودش دوبار اتفاقی باهام چشم تو چشم بشه ها.منظورم اینه که‌مثلا براش خونه خریدن عموم منو نگاه می‌کرد میگفت اینجا هم برا عروس فلانیه.خودش مثلا تو جمع پامیشد میرفت برا همه بستنی می‌گرفت میومد میگفت به خاطر فلانی)من(رفته خریده.من اینستاشو ندارم.ینی کلا اینستا ندارم خودم.چون دارم درس میخونم.و تا دو ماه پیش اصلا گوشی هم نداشتم.دیروز یکی از دوستام بهم گفت که خبر داری فلانی تو بیوش قلب زده؟به خاطر تو زده؟باهم ارتباط گ فتین؟ک من اصلا ندیده بودم قلبشو💔

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم خودم شراطیم مث توعه کاملا درکت میکنم یه مدت یکی بود دورادور فک میکردم دوسم داره دریغ از یه پیام و حرف و اینا خلاصه منم خودم از اول دوست پسرخالم رو دوست دارم اصن نگاهمم نمیکنه 

با اینکه خوشگلم و به خودم میرسم خیلیم محبوبم اما خب اون دوسم نداره 

به حرف بقیه فکر نکن  ببین خود پسره چی‌کار میکنه  اگه بخوادت یه حرکتی میزنه

متوجه نمیشم خوشم با دست پس میزنه با پا پیش میکشه.یکی درمورد هم نه.زیاد اتفاق افتاده تو سال اخیر

عزیزم منم خودم شراطیم مث توعه کاملا درکت میکنم یه مدت یکی بود دورادور فک میکردم دوسم داره دریغ از یه ...

ینی بعضا یه رفتارهایی انجام می‌داد که فک کنی دوست داره و بعضا نه؟

این مثلا داریم میریم مسافرت میا. با اصراررر میگه بشین تو ماشین من که اذیت نشی درحالی که خل مثلا خیلی آدم دیگه هست که اگه به اونا بگه خیلی بهتره مثلا داداشم کع همسنشه یا مامامانبزرگم که مشترکه و خب خوبیت نداشت به من بگه ولی هی میگفت.یا مثلا تو یه جمعی برمیگرده جوک تعریف میکنه مستقیم نگاه میکنه ببینه خندیدم یا نه اگه نخندم میگه بحثو عوض کنین فلانی خوشش نیومد.

یه دیالوگی هس که میگه اگه دوست نداشته باشه واسش بمیری هم نمی‌فهمه... ولش کن خودتو با چیزای دیگه مشغ ...

💔🥹

خاک تو سرم ۳ماه دیگه کنکور دارم به خاطر این عن آقا ازبیرون کلا دوساعت خوندم زحمتامم دارن هدر میرن🫥

ینی بعضا یه رفتارهایی انجام می‌داد که فک کنی دوست داره و بعضا نه؟ این مثلا داریم میریم مسافرت میا. ...

خب اینا یعنی دوست داره شاید منتظر فرصت مناسبه یه قدمی برداره واست 

طوری گفتی به چشمش نمیام فک کردم مث من حتی نگاهتم نمیکنه 

درک میکنم چی میگی اگه میخوای کمتر اذیت شی 🫠فکر نکن بهش خودتو مشغول کن 

بهترین دل مشغولی ممکنه دارم و به شدت غرقش بودم.از دیروز که اینو شنیدم اصلا حالم بد شده .حتی من خیلی غذا میخورم و از دیروز ظهر تا الان فقط صبحونه خوردم چون واقعا میلم نمی‌کشه.نمیخوام جو بدم ولییی واااقعاااا نمیتونم هیچکاری انجام بدم اصلا دل و دماغ ندارم