2777
2789
عنوان

مرد متاهل

522 بازدید | 30 پست

من ۲۰ سالمه پشت کنکورم ریاضی

معلم خصوصی دارم برای درس حسابانم هفته ای یه بار میرم کلاسش 

بعد خب حرفم باهم میزنیم و مثل یه تراپیست واقعا میدونه و خیلی مطالعه داره تو زمینه روانشناسی 

منم ادم راحتیم و شوخی و خنده میکنم کلا 

حد و مرز دارم ولی خشک و جدی نیستم اصلا 

حالا یه سری رفتارایی دیدم ازشون که حس میکنم حس دارن بهم ولی از طرفیم میبینم عاشق زن و زندگیشه (تازه زادواج کرره و بچه ندارن و ۳۵ سالشه) 

همش ازم نعریف میکنه و نگاهای عمیق میکنه و کوچیک ترین تغییراتم به چشمش میاد و نظر میده راجبش و به هربهونه ای دستمو دست میزنه یا صورتم 

مثلا میگه خودکاری شده 

میشه عادی باشه و من توهم زدم؟چون کلا جنوبیه و ادم گرم و صمیمیه جلو زنشم صمیمیه ولی نه به اندازه وقتی تنهاییم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس خوبی نگرفتم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یاالله پسرپروین سالم وسروقت ب دنیابیادالهی امین🤲🤲تحویلش نگیرگلم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

به نظر من یه متاهل باید بیشتر حواسش جمع باشه و این که زندگی مشترک شون به یه ورش نباشه. نمیدونم چرا جامعه مون اینطوری شده. زندگی زناشویی شون براشون ارزشی نداره‌. خراب هم شد زندگی مشترکشون مهم نیس براشون انگار...

معلمتو عوض کن 

تو منطقمون معروفه و خانواومم میشناسنش الان نزدیک کنکور بخوام عوض کنم باید یه دور با خانوادم سر اینکه این مشکل پیش اومده جنگ داشته باشم و تازه من چه دلیلی میتونم بیارم برای اذامه ندادن باهاش؟ اگه بگه چقدر جو گیری و مگه چه رقتاری کردم باهات چی؟

به نظر من یه متاهل باید بیشتر حواسش جمع باشه و این که زندگی مشترک شون به یه ورش نباشه. نمیدونم چرا ج ...

نه اینکه مهم نباشه ها مهمه اما موقعی متوجه میشن چه گندی زدن که دیگه کار از کار گذشته باشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اه چندشت نمیشه؟ چطور میزاری انقد دستمالیت کنه؟ 

تکلیفه مرده روشنه هوله و قصدش سواستفادس

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨