2777
2789
عنوان

مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو منطقمون معروفه و خانواومم میشناسنش الان نزدیک کنکور بخوام عوض کنم باید یه دور با خانوادم سر اینکه ...

اون که نمیاد یقتو جمع کنه بگه چرا نمیای کلاس. به هرحال اگه میخوای ادامه بدی سرسنگین باش شوخی و خنده رو قطع کن 

تو منطقمون معروفه و خانواومم میشناسنش الان نزدیک کنکور بخوام عوض کنم باید یه دور با خانوادم سر اینکه ...

مگه حتما باید بهش توضیح بدی؟ 

بگو از مرده خوشم نمیاد عوضش میخام بکنم

یا جوری ک تدریس میکنه باب میلم نیس

هزارتا بهانه هس

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
مرده هیزه به نظرم معاون عوض کن  اما اسم جنوبیا رو بد کردی

نه عزیزم چرا اسم جنوبیا بد بشه؟ ادم کثیف همه جا هس

من خودم جنوبیم و افتخارم میکنم ک جنوبیم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

یه بار رفتم دیدم حالش بده سرماخورده ماسک زده گفتم چرا نگفتید نیام وقتی حالتون بده 

گفت من همه کلاسامو امروز کنسل کردم ولی تورو دوست داشتم ببینمت دلم میخواست بیای 

بعدشم یه مشکلی میش اومد واسم واسش تفریف کردم و یکم بغضم گرفت 

وقتی برگشتم خونه پیام داد گفت یه اعرتافی کنم امروز اینقدر مظلوم شده بودی که دلم میخواست بغلت کنم ولی میدونستم میزنی زبر گریه و من دوست ندارم اشکت رو ببینم

(من پارتنر دارم و باهاش مشکل دارم و خودشم در جریانه)

یه بار رفتم دیدم حالش بده سرماخورده ماسک زده گفتم چرا نگفتید نیام وقتی حالتون بده  گفت من همه ...

والا اینجور ک تو باهاش راحتی بایدم ب خودش اجازه بده همچین رفتاری کنه

من دقیقا نفهمیدم چ حدومرزی داشتی ☹️

اخه من پارتنر دارم هزار بارم بهش گفنم که خیلی دوسش دارم 

بخاطر همین هیچوقت رفتاراشو جدی نگرفتم 

الان که میونم با پارتنرم خراب شده و خودشم میگه تمومش کن لیاقتتو نداره حس کردم رفتاراش خیلی شدید شده و سعی داره منو بکشه سمت خودش  

مشاور درسیمم هست بخاطر همین واقعا ریسکه نزدیک کنکوره عوضش کنم 

خانواومم در جریانن که باهاش زیاد حرف میزنم چون خودش به خانوادم گفت مسئله رها بیشتر روحیه نه درس 

من باید بیشتر باهاش روحی کار کنم و بفهممش

والا اینجور ک تو باهاش راحتی بایدم ب خودش اجازه بده همچین رفتاری کنه من دقیقا نفهمیدم چ حدومرزی داش ...

من باهاش واقعا گرم برخورد نمیکنم معمولیم اما چون مشاور درسیمه باید یه سری مسائلو بهش میگفتم تا درک کنه شرایطمو

نه اینکه مهم نباشه ها مهمه اما موقعی متوجه میشن چه گندی زدن که دیگه کار از کار گذشته باشه 

دروغه همش. مگه میشه آدم متوجه نباشه. آدم یه بار خطا می‌کنه، دو بار، سه بار. نه اینکه صد بار. یک سال معلم خصوصی یکی باشی هر روز یه ادایی دربیاری. این عمدیه‌. این اسمش خطا نیست