2777
2789
عنوان

نظرتونو راجب مشکل من چیه

147 بازدید | 9 پست

من وقتی عقد کردم همسرم برنامش برا زندگی این بود که کرج خونه نقلی خریده بود و بیاد اونجا زندگی کنه ولی بخاطر کارش موقتا یه شهر دیگه بود

منم خانوادم تهران بودن

بعد که رفتم سر زندگی نتونست یا نخاست جابجا بشه که ۶ سال تو اون شهر زندگی کردم با کوهی از مشکلات و تنهایی سر کردم

افسرده شدم و دیدم شوهرم قصد جابجایی نداره و من محکوم شدم به این زندگی و دوری تصمیم گرفتم جدا بشم 

اونموقه که شوهرم سردی و اعصاب خوردیامو دید جا بجا شد و بالاخره هرجور بود اومد کرج

اما من دلم وانشد که نشد 

الان کوچیکی خونه برام مث زندانه و من هرلحظه منتظر اعدام

به اونم میگم دلم گرفته نمیتونم بشینم خونه نمیتونم بخوابم و یا غذا بخورم اصلن درک نمیکنه و فقط داد میزنه خجالت بکش اینا چیه میگی و دعوا میکنه

من چند روز اومدم خونه مادرم تا یکم آروم بشم 

شوهرم میگه دیگه نیا خونه

ببخشید اگه تا این حد وابسته خانواده هستید اصلا نباید ازدواج کنید 

فرقی هم نداره دختر باشید یا پسر 

خونه کوچیک رو هم که از اول اطلاع داشتید نباید قبول میکردید 

دلایلتون برای به هم زدن زندگی مشترک منطقی نیست یکم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اگه تا این حد وابسته خانواده هستید اصلا نباید ازدواج کنید  فرقی هم نداره دختر باشید یا ...

نه وابستگی ندارم ولی شوهرم همه هزینها و توجهش برا خانوادشه

من حتی پول توجیبی و تفریحی براخودم نداشتم همیشه فقط محدود بودم گاهی حتی کرایه راه بیرون رفتنم نداشتم

خوب خونه در کرج گرونه و طبعاً برای خونه بزرگ پول زیادی لازمه. به نظرم داری دبه درمیاری. 

بله گرونه

اما اگر انقد هزینهای بیخودی برا خانوادش نمیکرد میتونست اونو بزرگتر بکنه تو این چندسال

خوب خونه در کرج گرونه و طبعاً برای خونه بزرگ پول زیادی لازمه. به نظرم داری دبه درمیاری. 

راستش خونمون رهن مستجر بود و موعد پاشدنش نبود براهمین یجا دیگه اجاره کردیم و بخاطر اون طلاهای خودم که از خونه پدرم آورده بودمم فروختم و یکم اینوراونور جور کردیم

اما خونهایی که دیدیم این خیلی دلگیر بود و خونهای دلبازتر هم باهمین متراژ دیدیم ولی خیلی بیخودی شوهرم پیله کرد به این خونه

هرچی هم گفتم عجله نکنیم یکم دیگه بگردیم پاش تو یه کفش بود حتی انقد همه کاراش باهول و عجله است که من بدبخت با شوهرم تنهایی دو روزه کل اساسای خونرو جم کردیم مهلت نفس کشیدن نداد بهم 

راستش خونمون رهن مستجر بود و موعد پاشدنش نبود براهمین یجا دیگه اجاره کردیم و بخاطر اون طلاهای خودم ک ...

خوب پس خونه دایمتون نیست. انشاالله میرین خونه خودتون یا حتی خونه بهتر می‌خرین. عزیزم من اول ازدواج نزدیک دو سال تو خونه زیر سی متر بودم تازه بچه دارم شدم. سخت نگیر . شرایط جامعه خیلی بد شده. زیاد شوهرتو تنها نذار

خوب پس خونه دایمتون نیست. انشاالله میرین خونه خودتون یا حتی خونه بهتر می‌خرین. عزیزم من اول ازدواج ن ...

انشا الله

والا یکم روحی ضعیف شدم و نمیتونم خودمو جم و جور کنم و اول زندگیمم نیست ۶ سال و نیمه زندگی میکنم

اولای زندگیم خیلی خوب بود و هرسال به سال بدتر شد ماشین داشتیم و شوهرم فقط خونه مادرش میبردم و دوماهی یبار خونه مادرم اصلن مسافرت اینا پایه نبود و همیشه فقط میگه دلم میخواد باخواهرم برم سفر

پول تو جیبیمو قط کرد که نرم کلاسی چیزی حتی کارای دستی درست میکردم میفروختم اونارو کارتن میکرد میزاشت بالا کمد که نیارم تو دست 

اینا باعث شده دلم بگیره و خسته بشم از زندگیم

انشا الله والا یکم روحی ضعیف شدم و نمیتونم خودمو جم و جور کنم و اول زندگیمم نیست ۶ سال و نیمه زندگی ...

میدونم مردای چسبیده به ننه و خواهر خیلی عصبی میکنن. باید کاری کنی که بیاد تو تیم تو. مردا همیشه به پناه ی زن نیاز دارن تو هنوز نتونستی پناهش بشی. البته تازه ازدواج کردی . با محبت و احترام و ببخشید تأمین نیاز هاش بیارش تو تیم خودت. باید صبر داشته باشی. سعی کن بدی خونوادش رو نگی.