2821
2789
عنوان

گواهی دیپلم

3375 بازدید | 20 پست

من دی ماه قبول شدم امتحانات نهایی بعد چن روز دیپلم موقتو بم میدن؟ 

رئیس اموزش پرورش شهرم فامیلمونه برم پیشش میتونه زودتر بهم گواهی رو بده؟ بعد

برا ثبت نام دانشگاه کارنامه ریز نمراتو ببرم کافیه؟ چون تا اخر همین برج باید مدارکمو ارائه بدم از طرفی کلاسا ۲۱م شروع میشه

سلام عزیزم.

گواهی موقت رو یک ماه بعدش میتونی بگیری. اما گواهی اصلی رو شش ماه تا یک سال بعدش میگیری.

فقط ریزنمرات کافی نیست. میتونین از مدرسه تون نامه از مدیر ببرین که تایید کنن شما در فلان تاریخ فارغ‌التحصیل شدین.

همچنین برگه های دیگه ای رو هم از سیستم مدرسه بهتون میدن. قبلش از دانشگاه دقیقا بپرسین چه چیزایی میخوان که توی مدرسه سرگردون نشین.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه سالی؟ 

پارسال. ی کاریم میتونی کنی اگ نمراتت اومده معدل تو حساب کنی خودت بعد تو ثبت نام یه چی دیمی بزنی ولی نزدیک. مثلاً اگ معدلت فک کنی ۱۵ میشه همون حوله حوش بزنی بعداً که قبول شدی میتونی نمرتو درست بزنی اگ خیلی اختلاف نداشته باشه . مگ الان ثبت نام هست هنوز ؟ شنیده بودم تا ۱۰ مه

سلام منم دی قبول شدم،گواهی موقت دیپلمتو گرفتی؟خودمم امروز زنگ زدم مدرسه میگه نیومده

دانشگاه هم ک اینترنتی ثبت نام کردم هنوز که نتیجه نیومده

از طرف دانشگاه چی بهت گفتن؟

ترم دوم هم داره شروع میشه هنوز خبری ب ما ندادن😕

سلام منم دی قبول شدم،گواهی موقت دیپلمتو گرفتی؟خودمم امروز زنگ زدم مدرسه میگه نیومده دانشگاه هم ک ای ...

بمن ۲۷م دادن اماده شده بود مدیر مدرسه اومد جمعه هم بود داخل مدرسه بهم دادش روز بعدشم رفتم اداره بعد دانشگاه قبول هم کردن