2777
2789

فرقی نداره برا خودتون یا اطرافیانتون باشه 

فقط بگید

من بچه بودم مثلا ۱۱،۱۲ سالم بود خیلی مذهبی بودم
افراااطی
بعد عروسی خالم بود،همه تیپا خفن و عالی خوشگل موشگل،من یه روسری آبی سر کرده بودم تا چشمام،یه چادرم سرم بود ،تو عروسی😐مَرد بود ولی در این حد هم افراط لازم نبود😭😂بعد  لب تر کن زده بود مامانم بهم یکم قرمز شده بود لبام،جلوی لبامو با دستمال کاغذی نگه داشته بودم
ده بگو بچه کی تورو نگا میکنه
فیلمای عروسی خالمو میبینم دلم مرگ میخاد واقعا🥲😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

۱۴،۱۵ سالم بود

رو پسرعمم ک ازم دو سال کوچیک بود کراش بودم،انصافا هم خوشگله ب چشم برادری

جو گرفتع بود منو میخاستم برم بهش بگم بیا رل بزنیم

بابت اینکه همچین خریت بزرگی مرتکب نشدم هزاااار باااار خداروشکر میکنم،وگرنه من الان جام تو قبرستون بود😱😱😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

با دخترخالم لباسای همو جابه جا پوشیدیم😂گوشی هم تو شارژر بود برعکس گذاشتیمش یه اسم خیلی خاصم واسه فیلممون انتخاب کردیم و رفتیم تو فاز مجریگری..

تازه میخواستین بفرستیمش تو گروهی ک کل فامیل بودن خدا رحممون کرد😅😐

مشاور سایتمم😌❤

من موهام همیشه فرق وسط بود روغن بادوم یا کتیرا میزدم انگار گاو لیس زده مقنعمو میدادم عقب با غرور میرفتم مدرسه تو راه حس اینو داشتم که الان خوشتیپ ترین و زیباترین دختر شهر داره راه میره 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم مذهبیییییی یعنی اصلا ما هداریم تو خانواده یه معلم دینی بیشعور داشتیم اینقدر مارو ترسوهده بود از خدا و .....من همیشه با ساقدست سفید میرفتم بیرون😂

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

یبار با دخترعمم بیرون رفتیم،قدم میزدیم،،

تیپامون خدایی از زنای قاجار بدتر بود

خودم یه شال پاره سر کرده بودم،مانتوی زنونه ی مامانمو پوشیده بودم تا زیر زانو،ابروهامون پیوندی ☺️😂

پیوندی میگم یه چیزی میگم یه چیزی میشنوینااا

جالبش اینجاس دوتا پسر افتادن دنبالمون،نمیدونم از چیمون خوششون اومد🥲😂😂

لایو میگرفتم چیپس میخوردم   🚶‍♀ 

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚