2777
2789
عنوان

مشهدیا کمک کنین

71 بازدید | 10 پست

سلام. من یه سالی هست جدا شدم و خونه بابامم... 

یه خونه از قدیم با وام ماهی ۵۸۰۰خریده بودم منطقه بهورز قاسم آباد... طبقه ۴بدون آسانسور... 

بخاطر اوضاع و شرایط بد مالی دادم رهن ۱۸۰تومن... 

حالا اوضاعم خیلی خراب شده و میخوام مستقل بشم... 

بنظرتون بفروشم خونه رو یا نگهش دارم؟ 

اگه بفروشم دیگه باید برم خونه ۵۰متری توی رستگاری یا الهیه توی مجتمع های قدیمی بخرم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه مستقل باشی که خیلی بهتره.البته اگه ناچاری.بفروش برو یکی دیگه بخر.پایینترباشه اشکال نداره

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

البته مشهدی نیستم و نمیشناسم منطقه ای که گفتی.ولی اگه میخای مستقل شی مجبوری بری منطقه پایینتر.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
۱۸۰۰ منتهی باید ۵۰۰تومن ازش کم کنین... نزدیک ۱۳۰۰ من تنهام... اجازه وجود هیچ کسی رو به زندگیم دیگه ...

اگه الهیه بتونی پیدا کنی خوبه حالا اون مناطق دورشم باشه اشکال نداره رشد میکنه ولی ترجیحا صبر کن

اگه الهیه بتونی پیدا کنی خوبه حالا اون مناطق دورشم باشه اشکال نداره رشد میکنه ولی ترجیحا صبر کن

سامان و آر ئی و... 

اونا 

خونه هاش بالای ۲۵ساله ساخته... 

اونجا خوبه؟ 

۱۸۰۰

اگ ۱۸۰۰ بخرن میتونی  تا ۱۲۰۰ یک خونه نقلی بخری حالا یک جا‌پایین تر لااقل میفهمی خونه از خودته. 

بعد اون باقی مونده رو بزاز فعلا تو بانک ک سود بگیری گرچه من اصلا پول تو بامک‌پیشنهاد نمیکنم چون بی ارزش میشه ولی خب با این پولم‌نمیشه کاری کرد ولی برات مثل کارمندی سود میاد یا حداقل نصف پول میتونی یک سواری مثل پراید کنی بندازی زید پات ک اینم خب یک سرمایه هست  بقیش بزاری بانک بعدم بری یک شرکتی جایی کار کنی . با آرامش بعدشم پولام جمع کن و تونستی بعد یک سال دوسال وام‌هم‌بگیر یک سرمایه کوچیک دیگ هم راه بنداز