2777
2789
عنوان

پسری ک عاشق بشه چ نشونه هایی داره؟؟

388 بازدید | 23 پست

میدونم الان یه چهارنفر میان میگن پسرا عاشق نمیشن و از این حرفا😂 ولی مثلا پسری ک میخواد مخ بزنه چ حرکت هایی رو اجرا میکنه؟؟

مشاور سایتمم😌❤

هی باهات درمورد اینده خودش با تو‌ صحبت میکنه چون میدانن دختر ها تو این مسایل بشدت احساساتی هستن و زود باور‌

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخ زدن با عاشق شدن فرق میکنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اولویت زندگیشی، برای پیشرفتت تلاش میکنه، وقتی حالت خوب نیست اونم حالش بده، محبتش رو با کلام و بیشتر رفتار نشون میده، تو رو به همه معرفی میکنه، دوست داره تا اخر عمر باهاش باشی و موقتی نمیخوادت... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

پسرا كه عاشق نميشن😉

من مال خودم رو تعريف ميكنم، براي يه سري كار براي شركتمون ميرفتم يه شركت ديگه، اونجا من و يه آقايي در نگاه اول از هم خوشمون اومد، من هر بار مي رفتم اونجا اين بدو بدو براي كارام ميومد اون اتاقي كه بودم، اگرم نبود مثلا بيرون از شركت بود دوستش بهش خبر ميداد بدو بدو خودشو مي رسوند، بالاخره هم تلفن زد بهم شركتمون و خواست قرار بزاريم و اينا

توي تمام قرارها ميخاست از هر ثانيه ممكن استفاده كنه و كنار من باشه و هر حا بودم ميومد دنبالم و تا ديروقت كه بازم تا دم خونه ميومد باهام با هم بوديم دم در هم با اكراه خداحافظي ميكرد 

هنوزم هر وقت از اون محلي كه منتظرم مي موند رد ميشم يه جريان برق مانندي خون توي رگهام رو داغ ميكنه با اينكه "پسرا كه عاشق نميشن"😂

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

واسه من اینطوری بود 

هر وقت جایی از دور میدید منو سعی میکرد بیاد نزدیکم بشه احوال پرسی کنه 

نیشش باز میشد  

اهنگ میفرستاد برام 

شمارمووو بزوووور گرفت البته اونموقع ب بهانه ی ی چیز مسخره گرفت ازم ن برای وارد رابطه شدن 

لارج بازی در میوورد وقتی دور هم بودیم سعی میکرد دست ب جیب بشه و خرید کنه حالا خوراکی چیزی شده حتی میخرید 

اگه بی منظور از ی وسیله ای ازش تعریف میکردم میگفتم این چه خوبه بم هدیه میدادش

سعی میکرد دوستشو ضایع کنه پیش من     ک خودی نشون بده 

ب هر بهونه ای بود گفتگومونو ادامه میداد حتی با گفتن چیزای چرت