2777
2789

تجربه ندارم ...دست راستت تو سرم ...عروس شدنم استرس داره اخه

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...الان داداشام حسودی میکنن میخوان ب زور جدام کنن توروخدا برام حمد بخونید راضی بشن زود برم سر خونه زندگیم عروسی نمیخوام مشهد میرم ..پدر ندارم عروسی بگیره برام 😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله بهترین ها واست رقم بخوره عزیزم

دورت بگردم گلم ❤🌹💋

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...الان داداشام حسودی میکنن میخوان ب زور جدام کنن توروخدا برام حمد بخونید راضی بشن زود برم سر خونه زندگیم عروسی نمیخوام مشهد میرم ..پدر ندارم عروسی بگیره برام 😭💔

خب تو این یکماه همسرتون چیکار کرد ببخشید اینقدر سوال میپرسم واقعا هیچ تجربه ای ندارم خیلی هم میترسم

خیلی اذیت شد خیلی عصبانی. طوری شد که بعدش میذفت حموم وسایل میکوبید به دیوار تو حموم 

هیچ مردی به نظرم تحمل نمیکنه،  ولی بعدش رفتم دکتر باژل یکماه رفتم، ولی بعد از یکماه دیگ کلا بدون ژل تونستم برم تا الان هیچ مشکل نداشتم